Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeliha Sunal Kıyamazdın şarkısı

Zeliha Sunal Kıyamazdın şarkısı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zeliha Sunal Kıyamazdın Şarkısı
Zeliha Sunal Kıyamazdın
Kıyamazdın Şarkı Sozu

Sen de benim kadar eğer hasar alsaydın
Boyle kolay gidemezdin kıyamazdın
Sende benim kadar eğer yara alsaydın
Boyle kolay silemezdin kıyamazdın

Yazık ki aşk bitmek uzere
Gozumuze baka baka gitmek uzere
İcimizi yaka yaka sonmek uzere
Bi daha da yanmaz ayrılıyoruz bile bile

Neden bu kadar yarıştık başkalarının yarışında
Neden sevgilim biz duramadık aşkın arkasında

Sen de benim kadar eğer yara alsaydın
Boyle kolay silemezdin kıyamazdın

Yazık ki aşk bilgisitenlarcom bitmek uzere
Gozumuze baka baka gitmek uzere
İcimizi yaka yaka sonmek uzere
Bi daha da yanmaz ayrılıyoruz bile bile

Similar threads

Zeliha Sunal Cemre Şarkısı Zeliha Sunal Cemre Cemre Şarkı Sozu Dolmadı yerin bi daha asla alışamadım gitti İcimdeki seni hayata oylece bırakamadım gitti Kim daha cok ya da az sevdi tartamadım gitti Oyunun icine duştuk ikimizde cıkamadık gitti Bir kusup bi barışıp nereye kadar Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Zeliha Sunal Gozlerinde Duruyor Aşk Şarkısı Zeliha Sunal Gozlerinde Duruyor Aşk Gozlerinde Duruyor Aşk Biliyorum seninde kırgınlıkların var Biliyorum soğumadı daha ofken Aslında benimde pişman olduğum konular Kapanmayan birkac hesabım var Degişiyor evet her yeni gunle yurek Degişiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Zeliha Sunal Aşk Bana Kalır Şarkısı Zeliha Sunal Aşk Bana Kalır Aşk Bana Kalır Şarkı Sozu Gittim ama bir sor Yokluğum mu varlığım mı daha zor Hangisi daha kor SukUtunu altın eyle Acıma yor bilgisitenlarcom beni yor Yaradan biliyor sen sussan ne olur Acelyalar yine balkonumda kalır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yalanı Terket Yalan soylemenin zararları Yalanın kazandırdıkları, kaybettirdikleri İmamı Şafii, Yalan; guven ve emniyeti, huzur ve itimadı yok ederder İmamı Şafii, Yalan; guven ve emniyeti, huzur ve itimadı yok ederder Cam bir eşyanın kırılmasından sonra bir daha bir araya gelmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt