Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zengin Kız Yoksul Erkek Çocuk - Destek Lütfen...

Zengin Kız Yoksul Erkek Çocuk - Destek Lütfen...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 174 boyunda 92 kilo 16 yaşında bir gencim ( kilomdan daima nefret edilen şey ettim :S ) okulun en hoş kızlarından birine aşık oldum kız öle o kadar erkek düşkünü deil gülüşü falanda gerçek bir kız gibi öle diğer kızlar gibi yok derslerinde çok başarılı , fizik olarak üstüne değil uzun boylu vb keza kız da varlıklı ben ise borç batağında olan bir ailedenim ( bundan utanmıom o kdr da takmıom ) kızla konuşmaya başladım garip heyecanlanıyordum sonradan msn aleminde konuşuyorduk emrindeki gene ben heyecanlayıp ve bir gün kız bütün hayatından beni silmiş konuşmalarımız 4 gün sürdü anlamadım ondan sonradan bende onunla konuşmadım benzer sınıftayız ve yüzyüze bile bakmıyoruz derslerde bile partnerli olan şeylere rastgeliyoruz ve direk değiştiriyor Yaptıklarına öyle amaç veremedim çok mu havalı falan mı yoksa bana mı o kadar geliyor ayrıca onun takıldığı ortamlarda pek bana gelmez onuda ekleyeyim dedim bi fikir verin bana ne yapayım ??? sırası gelmişken aşık oldum kelimesi çok içten onu o kdr fazla seviyorumki hala ynmdan her geçtiğinde kokusunu dinlemek bana fazla coşku veriyor hem katiyen sevdiğim bir kız hakkında hiç kötü bir emel düşünmedim yani onu unutamıyorum işte destek edin bana ne olur :S her görüşümde onun gözlerine bakışımda kalbim çabucak atmaya başlıyor gözlerine bakıp daldığım günler bitmek bilmiyor fakat ben ona o kadar baktıkça daha fazla eriyorum gözlerinde

(giderken kiloma falan fazla şey etmeyin bu yaz spor yapıcam yani normal yakışıklı biri olarak düşünün müşteri varda tek sorun kilom )

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt