Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerdeçallı Nohutlu Etli Pilav

Zerdeçallı Nohutlu Etli Pilav

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zerdeçallı Nohutlu Etli Pilav Tarifi İçin Malzemeler

*1 fincan pirinç
*1, 5 tatlı kaşığı zerdeçal
*100 gram nohut
*100 gram kuşbaşı et
*Tuz
*Karabiber
*Zeytinyağı
*1, 5 fincan kaynar su

*
Zerdeçallı Nohutlu Etli Pilav Tarifi Yapılışı Pilavı yıkayın nişastası aksın Zeytinyağında 2 dk kavurun Ardından kaynar suyu ekleyin zerdeçalı karabiberi ve tuzu ile birlikte En kısığa alıp ocağı tencerenin kapağını kapatarak toplamda 20 dk Pişirin Sadece 10 dakikasında bir kez kapak açılıp karıştırılacak Nohutu ben önceden haşlayıp buzluğa atıyorum çok daha pratik oluyor Nohutu ayrı bir tencerede sadece 5 dk kaynatın süzün en son pilav olunca ekleyip karıştırın Eti ise kuşbaşı doğrayıp ayrı bir tencerede zeytinyağında tuz ile kavurun Yine en son pilava atıp karıştırın
Zerdeçal sindirim sistemi açısından çok faydalı iltihap giderici özelliği ve antioksidan özelliği var mutlaka öneriyorum Daha fazlası için sayfama beklerim bolboltarif Afiyet olsun
*
 
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,204Kullanıcılar
Üst Alt