Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerrin Özer 'den Sev Dedi Gözlerim Şarkısının Sözleri Buyrun

Zerrin Özer 'den Sev Dedi Gözlerim Şarkısının Sözleri Buyrun
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zerrin Özer 'den Sev Dedi Gözlerim Şarkısının Sözleri Buyrun Zerrin Özer Sev Dedi Gözlerim Zerrin Özer Sev Dedi Gözlerim Şarkı Sözleri Sevgili melekler, Türk pop müzik dünyasının tartışmasız en zinde isimlerinden biri de Zerrin Özer Bu sayfamızda da sizlere Zerrin Özer Sev Dedi Gözlerim Şarkı Sözleri ile sizlerleyiz 1549246359 1549246359 zerrinozerdensevdedigozlerimsarkisininsozleribuyrun5c579f9b8e1b4zerrinozerdensevdedigozlerimsarkisininsozleribuyrun5c579f9b8e1b4zerrinozerdensevdedigozlerimsarkisininsozleribuyrun5c579f9b8e1b4 Gördü gözlerim Gördü gözlerim Bir gerçeği gözlerinde Fark Etti gözlerim Bir arzu yok bir özlem yok Sevgilin budur senin sev dedi gözlerim Seni senelerdir bekliyordum Bir sevgilim yok yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir haz almıyordum Sen de bahtım gibi bana sadakatsiz olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde bir ağ gibi her zaman sen vardın Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne kazanç elden Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim  

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt