Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zerrin Özer - İnatçı Gönlüm

Zerrin Özer - İnatçı Gönlüm
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zerrin Özer İnatçı Gönlüm Senelerdir aşk için yaşanan Kederden, acıdan yüreğim yorulmadı Başımda sevdanın rüzgarı Derd ile durulmadı Geceler şahidim, sırdaşım Köşeme çekilip her vedada ağladım gerçi doymadım sevmeye Sevmeden duramadım Bir çılgın gösterme, bir tek hoş söz yeter Güller gibi açar gönlüm Bir çılgın görüş, bir tek tatlı söz yeter Derhal yoldan çıkar gönlüm İnatçı gönlüm ah Anlar mı laftan Uzak durur mu hiç Sevdadan aşktan İnatçı gönlüm ah Acıyla inler Hüsranla yansa da Muhabbet ister Söz: Zeynep Talu Müzik: Garo Mafyan  

Similar threads

Zerrin Özer Yazık Hiç beni yorma Hiç bana sorma Utanırım anlatamam İçimdeki belkileri sana Çok zamanlar seni defalarca ben sandım Güya seni ararken kendimi aradım Seni senlediğim söz, seni sevdim Oysa adı arkadaşlık, eyvah anladım Ah sırdaşım, ah insanım, ah vakitsizim Sen sebebim benim Ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Zerrin Özer Sevdam Kara Çizgide Sarıp sarmala beni Sevdam kara çizgide Ya geceye vururum veya kor enginlere Hasret yetmiyor bana Yetmiyor delilik Kendimi avuttuğum Herşey serserilik Çağır bu gece çağır Her şeyimle gelirim Yalnızlığı koparıp Sevişmeye gelirim Seni okşamak için Her şeyimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Zerrin Özer Iftira Gül Bebeğim Sus yas bebeğim korkak olma Yüzüme küserek bakma Acıyor canım benim de Kor gibi içim Yanıyor yürek acınla Yetmiyor gücüm Gül bebeğim yarına ıslak bakma Acını gömüver içine gül Anan baban canındı ziyan olan Affet bizi elini yoktu tutan Ah küçücük yüreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt