Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerrin Özer, Kimin Tecavüz Ettiğini ve Yıllardır Neden Siyah Gözlük Taktığını Armağan Çağlayan'da İtiraf Etti

Zerrin Özer, Kimin Tecavüz Ettiğini ve Yıllardır Neden Siyah Gözlük Taktığını Armağan Çağlayan'da İtiraf Etti
0
102

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2f7657eae454dc49166f48cb2b93b489cf07354d.jpg

Herkes Orhan Gencebay sanıyordu... Dinlerken kanım çekildi!

Şu sıralar YouTube'da fırtınalar estiren Armağan Çağlayan, yeni bir formatla daha karşımızda!

'Dur Bi Dinle' ismini verdikleri formatta, o hafta ağırladığı konuğun Google'da çıkan hayatını içerikleştiriyorlar ve bu bilgilerin ne kadar gerçek ne kadar yanlış olduğunu birinci ağızdan öğreniyorlar. 

Hayli de eğlenceli aslına bakarsanız!

Geçtiğimiz hafta Nükhet Duru'yu ağırlayan Armağan Çağlayan, bu hafta Zerrin Özer ile karşımızdaydı.

İsmet İnönü'den tutun da özel bağlantılarına, annesinin hayatını ne kadar etkilediğine ve ne fırsatlar kaçırdığına kadar her şeyi açık yüreklilikle anlatan usta sanatçı Zerrin Özer, birkaç skandal itirafta da bulundu.

Ne kadar skandal mı?

Zerrin Özer, üretimci Güner Ümit’in kendisine tecavüz ettiğini açıkladı!

Herkes bu ismin Orhan Gencebay olduğunu düşünüyordu... Birinci kere isim verdi! Ve şunları söyledi: “Geçenlerde vefat etti. Hakkımı helal etmiyorum. Abim dediğim bu kişi yıllar evvel yumruk cet ata bana tecavüz etti. Sevgilim hariç kimseye anlatamamıştım. Daima ağladığım için yıllarca daima siyah gözlük taktım. Kimseye bakamadım. Bu olaydan sonra panik atak hastası oldum.”

İşte o itiraf anı:

İzlerken hakikaten gözlerim doldu... Bu olaydan sonra asla toparlanamamış Zerrin Özer.

Çok makûs, çok acı...

Ve beşerler şu biçim yansılar verdiler Zerrin Özer'e.

twitter.com
Latife değil!

twitter.com

twitter.com
Bu yorumlara da yansılar gecikmedi pek tabii!

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Ne kıssalar, ne yaşanmışlıklar, ne acılar var bilmediğimiz...

Zerrin Özer'i de bunu açıklayacak gücü bulduğu için tebrik ediyoruz. Yaşadığı travmayı ne anlamamız ne de anlatabilmemiz mümkün...

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt