Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerrin Özer - Olamazdım Senle

Zerrin Özer - Olamazdım Senle
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zerrin Özer Olamazdım Senle Hayli baskı oldu sevdandan vazgeçmem Herşeyden acı bile bile aldanmak Fazla eyvah oldu seninle geçen zamana En büyük suçtu güvenmek yalanlara Olamazdım senle yapamazdım senle Yaralıydı hergün gönlüm seninle Olamazdım senle yapamazdım senle Bitecekti elbet günün birinde Bırakıpta gitmem sanıyordun seni Acımasız gerçekler zorladı buna beni ilk önce yenildim birincil defa mağlup oldum Yıkıldım yoruldum varlığınla tükendim Olamazdım senle yapamazdım senle Bitecekti elbet günün birinde Olamazdım senle yapamazdım senle Bitecekti elbet günün birinde Olamazdım senle yapamazdım senle Yaralıydı hergün gönlüm seninle Olamazdım senle yapamazdım senle Bitecekti elbet günün birinde Olamazdım senle yapamazdım senle Yaralıydı hergün gönlüm seninle Olamazdım senle yapamazdım senle Yaralıydı hergün gönlüm seninle  

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt