Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerrin Ozer Paşa Gonlum şarkısı

Zerrin Ozer Paşa Gonlum şarkısı
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zerrin Ozer Paşa Gonlum
Paşa Gonlum şarkı sozu
Zerrin Ozer Paşa Gonlum sozleri

Ne gunler gorduk seninle
Biraz dert biraz keder
Yalancı sevdaları, yaşadık birer birer

Hey benim paşa gonlum
Yılları curuttun mu
Bunca zaman sonunda
Kendini buyuttun mu

Ne dostlar tukettin sen
Kaldın ondan sonra
Nerede hata yaptık diye sorma
Ne aşklar bitirdin sen
Ağladın ondan sonra
Nerde hata yaptık diye sorma

Amman ha adımına dikkat
Kayar duşersin yolunda
Amman ha adamına dikkat
Oyuna gelirsin sonunda

Hey benim paşa gonlum
Yılları curuttun mu
Bunca zaman sonunda
Kendini buyuttun mu

Similar threads

Zerrin Ozer Sev Dedi Gozlerim Zerrin Ozer Sev Dedi Gozlerim Şarkı Sozleri Gordu gozlerim Gordu gozlerim Bir gerceği gozlerinde Gordu gozlerim Bir heves değil bir arzu değil Sevgilin budur senin sev dedi gozlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevgilim yok yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Zerrin Ozer Sev Dedi Gozlerim Şarkı Sozu Zerrin Ozer Sev Dedi Gozlerim Gordu gozlerim Gordu gozlerim Bir gerceği gozlerinde gordu gozlerim Bir heves değil bir arzu değil Sevgilin budur senin sev dedi gozlerim Seni yıllardır bekliyordum Ruya Tabirleri Bir sevgilim yok yok diyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Zerrin Özer Paşa Gönlüm Ne günler gördük seninle Birazcık dert biraz keder Palavracı sevdaları, yaşadık birer birer Hey benim paşa gönlüm Yılları çürüttün mü Bunca vakit sonunda Kendini büyüttün mü Ne dostlar tükettin sen Kaldın ondan sonra Nerede hata yaptık diye sorma Ne aşklar bitirdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sevgi Dilenir Oldum kapı kapı dolaşıp sevgi dilenir oldum umut yok sahte yuzler sahte sevgiler buldum bunlardan cok ya cilemi bitir ya kavuştur ey tanrım ben bunlarla hep avundum yalancı bu sevdalar kapanmazki yaralar ben bunlarla hep ağladım bunlarla avundum yalancı bu sevdalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
En guzel Artvin Turkuleri En guzel Artvin Havaları Artvin Turkuleri Ağlarım (Yaptı Duvarları) Ağlatır Beni (Akar Gozlerimin) Ah Ben Olende Akşam Olanda (Tuntul'un Kızı) Allı Yeşilli Kızlar Ama Geldim Bu Cihana (Divan) Aman Ha (Kusup Burdan) Aman Yarab Kusurumu Aradım Seni (Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,480Konular
981,426Mesajlar
29,591Kullanıcılar
OmurxyzSon üye
Üst Alt