Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zerrin Özer - Semah

Zerrin Özer - Semah
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zerrin Özer Semah Yeniden ağlamaklı gözü yaşlı inliyorsun Sarı durnam sinen yaralandı mı Hiç el değmeden de inliyorsun Sarı durnam sinen yaralandı mı Yahut ciğerlerin parelendi mi Yahut sana yad düzen mi düzdüler Perdelerin tel tel edip düzdüler Allı da durnam, telli de durnam Sinen yaralandı mı Yoksa ciğerlerin parelendi mi Hay hay, hay hay Bahar seli gibi akıp çağlama Ağlayan ötüp yüreğimi dağlama Ustadını buldurayım ağıt Sarı da durnam, allı da durnam Sinen yaralandı mı Yoksa ciğerlerin parelendi mi Yas mı tuttun giyinmişsin kareler Senin derdin açmış bana yareler Esiri der nedir buna çareler Allı da durnam, telli de durnam Sinen yaralandı mı Yoksa ciğerlerin parelendi mi Hay hay, hay hay Durnam neden ahvalimi bilmezsin Bendeki yareler türlü türlüdür Nasihat versem öğüdümden almazsın Bendeki yareler türlü türlüdür Uçup havalanma yellere karşısında Bülbül figan eder güllere karşısında Gel beni al atma ellere karşı Bendeki yareler türlü türlüdür Abdal pir sultanım ben de böyleyim Emir Hak'tan geldi hey hey kime neyleyim Derdim çoktur hangisini söyleyim Bendeki yareler türlü türlüdür LafMüzik: Pir Sultan Abdal  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt