Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zerrin'in 27 kiloluk değişimi

Zerrin'in 27 kiloluk değişimi
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Zerrin'in 27 kiloluk değişimi zerrin özerin zayıflamış hali zerrin özer zayıflamış hali özerin son özer son nasıl zayıfladı Yağlarını aldırırsan 27 değil 50 kilo bile verirsinzerrinin27kilolukdegisimi5c4e7606c11ebalt :D Big Grin :D 1548645889 1548645889 zerrinin27kilolukdegisimi5c4e7606f0b83zerrinin27kilolukdegisimi5c4e7606f0b83 zerrinin27kilolukdegisimi5c4e7606f0b83 27 KİLO VERİP, GIDISINI ALDIRAN ZERRİN ÖZER, YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADI: ŞU ANDA SIRADA GÖĞÜS VE KARIN OPERASYONU VAR ONLAR DA TOPARLANDI MI CILALI! Piercing de takacağım Zerrin Özer, kuş gibi hafifledi! Meşhur artist, Kilo verip, yenileneceğim!sözünü yerine getirip, tam 27 kilo verdi Görüntüsünden rahatsız olduğu gıdısını da aldıran Özer, iki işlem daha geçireceğini söyleyip, espriyi patlattı: Göğsümü ve karnımı da toparlattım mı tamamlanmiş! Daha Sonra piercing takıp, göbeğimi açıkta bırakan kıyafetler giyeceğim Üç saatte bir yemek yemek Görenlerin kendisini iltifat yağmuruna tuttuğunu söyleyen Zerrin Özer, nasıl zayıfladığını ise şöyle anlattı: Bir yıl boyunca her gün spor yaptım Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim Eurovision'da 10'uncu olsam da hasar görmem Senelerdir artı kilolarıyla başı dertte olan Zerrin Özer, önceki gün 27 kilo vermiş haliyle ortaya çıktı! Alişan ve Istek Yıldız'ın sunduğu 'Herşey Dahil' programına davetli olan Zerrin; sıkı bir diyet ve spor sonucunda forma girdiğini söyledi Programda Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili çarpıcı direktifler yapan Zerrin Özer, geçen sene TRT'den teklif aldığını belirterek şunları anlattı: id Kim istemez ki? Bir Takım sanatçılar Eurovision'da alacakları derece nedeniyle kariyerlerine hasar vermekten korkuyor Benim böyle bir endişem değil Benim gibi sanatçılar bunların fazla üstündeyiz 10'uncu da olsam hiçbir şey kaybedeceğime inanmıyorumYıllar önce de TRT'den öneri geldiğini fakat İngilizce şarkı anlatmak için direttiği için kabul edilmediğini açıklayan Zerrin Özer, İçime bütün anlamıyla sinecek bir şarkı olursa ben de Eurovision'a gitmek isterim Kim ülkesini sunmak istemez ancak? Göbeğini de toparlatacak Bir yılda 27 kilo verip, gıdısını aldıran Zerrin Özer, Şimdi sırada göğsüm ve karnım var Onları da toparlattıktan sonradan piercing takıp, göbeğimi açıkta bırakan kıyafetler giyeceğim!diyerek espri yaptı Bir yıl boyunca her gün spor yaptığını anlatan meşhur şarkıcı, diyetiyle ilgili şu bilgileri verdi: Hamur işlerine veda ettim Onun boşluğunu kuru kayısı ve cevizle doldurdum Üç saatlik öğünlerde sebze ağırlıklı beslendim​  

858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt