Zeynep beşerler'in sırrı ne? ZEYNEP BEŞERLER'İN SIRRI NE? 1548612120 1548612120 zeynepbeserlerinsirrine5c4df21d13ea6zeynepbeserlerinsirrine5c4df21d13ea6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersinanabisi&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OYUNCU ZEYNEP BEŞERLER, SİNAN ÇETİN'İN ÇEKTİĞİ 'KAĞIT' İSİMLİ FİLMİN DENEK BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEŞERLER, 'ESAS OĞLAN'IN ADINI VERMEKTEN DE KAÇINDI Zeynep Beşerler, bir vakit önce çekimleri biten birincil sinema filmini anlatırken biraz zorlandı Dizilerden sonradan öncelikle bir sinema filminde başrol oynayan Zeynep Beşerler, Sinan Çetin'in yönettiği ve daha önce 'Müzeyyen Kalesi' ismiyle bilinen filmin adının 'Kağıt' olarak değiştirildiğini belirterek 'Ufak değişiklik oldu lakin daha film vizyona girene kadar ne olur, ne biter bilmiyorum Bakacağız' diyerek yorum yapmaktan kaçındı Filmle ilgili detaylı veri vermekten çekinen Zeynep Beşerler, filmin konusu ve isminin neden değiştirildiğini sorusuna, 'Ben o konuda fazla bir şey söylemeyeyim Çünkü film vizyona girene dek ne değişir, ne olur bilmiyorum Filmi biz Sinan Çetin ile çektik Çok deneyde kullanilan çalışmaydı hepimiz için O yüzden ani şartların değişmesi olabiliyor filmle ilgili' şeklinde cevap vermekle yetindi Senaryoya o kadar bağlı kalmadan doğaçlama bir oyun sergilediklerini anlatan Beşerler'in filmin 'esas oğlan'ıyla ilgili izah etmek istememesi, bu 'deneyde kullanilan çalışma' hakkındaki merakları da bir hayli arttıracak nitelikteydi: 'Bir süreklilik vardı, biz ona kadar azıcık hazırlandık Ama filmin çekim aşamasında senaryoda olanları çekmedik kız benim Başlıca oğlan var tabii ama, lakin ben isim vermeyeyim Herkes kendisi açıklasın Kasım ayında vizyona girecek zaten'