nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Zeynep Bodur Okyay,
Zeynep Bodur Okyay Kimdir,
Zeynep Bodur Okyay Hakkında Veri
Zeynep Bodur Okyay hayatı biyografisi
Zeynep Bodur Okyay1964 yılında İstanbul'da doğdu 198485 döneminde İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu
199092 yılları arasında Harvard Üniversitesi'nde lisansüstü idareci yetiştirme programına katıldı
Türkiye'ye döndükten daha sonra, 1993 yılından başlayarak Kale Grubu'nda çeşitli bölümlerde devir aldı Tanıtım ve bölümlerinde sorumluluklar alarak başladığı çalışmalarına sonra Kale Grubu'nun pazarlama şirketleri'nde icra komitesi üyeliğine getirilerek devam etti Zeynep Bodur Okyay halen Kale Grubu Şirketleri Idare Kurulları Başkan Yardımcısı ve Idare Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir
Yoğun iş temposunun yanı sıra böylece fazla dernek, vakıf ve oda'nın yönetim kurullarında etkin olarak çalışmakta olan Zeynep Bodur Okyay;
İktisadi Yeniden Yapılanma Vakfı (İKV) Idare Heyeti Başkan Yardımcılığı
Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Üyeliği
Türkiye Genç İşadamları (TÜGİAD) Derneği Üyeliği
İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası (İSO) Idare Heyeti Üyeliği
Seramik Kaplama Malzemecileri Birliği (SERKAP) Idare Heyeti Üyeliği
Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) Türkİtalyan Iş Konseyi Başkanlığı
görevlerini sürdürmektedir Zeynep Bodur, kurucuları arasında bulunduğu Harvard Mezunlar Derneği'ndeki çalışmaları ile Harvard Üniversitesi'nde Türk kürsüsü kurulmasına da yardım vermiştir *
Zeynep Bodur Okyay Kimdir,
Zeynep Bodur Okyay Hakkında Veri
Zeynep Bodur Okyay hayatı biyografisi
Zeynep Bodur Okyay1964 yılında İstanbul'da doğdu 198485 döneminde İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu
199092 yılları arasında Harvard Üniversitesi'nde lisansüstü idareci yetiştirme programına katıldı
Türkiye'ye döndükten daha sonra, 1993 yılından başlayarak Kale Grubu'nda çeşitli bölümlerde devir aldı Tanıtım ve bölümlerinde sorumluluklar alarak başladığı çalışmalarına sonra Kale Grubu'nun pazarlama şirketleri'nde icra komitesi üyeliğine getirilerek devam etti Zeynep Bodur Okyay halen Kale Grubu Şirketleri Idare Kurulları Başkan Yardımcısı ve Idare Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir
Yoğun iş temposunun yanı sıra böylece fazla dernek, vakıf ve oda'nın yönetim kurullarında etkin olarak çalışmakta olan Zeynep Bodur Okyay;
İktisadi Yeniden Yapılanma Vakfı (İKV) Idare Heyeti Başkan Yardımcılığı
Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Üyeliği
Türkiye Genç İşadamları (TÜGİAD) Derneği Üyeliği
İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası (İSO) Idare Heyeti Üyeliği
Seramik Kaplama Malzemecileri Birliği (SERKAP) Idare Heyeti Üyeliği
Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) Türkİtalyan Iş Konseyi Başkanlığı
görevlerini sürdürmektedir Zeynep Bodur, kurucuları arasında bulunduğu Harvard Mezunlar Derneği'ndeki çalışmaları ile Harvard Üniversitesi'nde Türk kürsüsü kurulmasına da yardım vermiştir *