Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeynep Çamcı Kimdir Hayatı Hakkında Bilgiler

Zeynep Çamcı Kimdir Hayatı Hakkında Bilgiler
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zeynep Çamcı Kimdir Hayatı Hakkında Bilgiler zeynep çamcı kimdir zeynep çamcı hayatı Sevgili melekler, yeni sezonda Adını Feriha Koydum dizisinde rol alacağı belirli Zeynep Çamcı hayatı hakkında fakat bilgilerimiz şöyle 1548238143 1548238143 zeynepcamcikimdirhayatihakkindabilgiler5c5a5cbe2380dzeynepcamcikimdirhayatihakkindabilgiler5c5a5cbe2380dzeynepcamcikimdirhayatihakkindabilgiler5c5a5cbe2380d Zeynep Çamcı (d 11 Aralık 1986, Bodrum), Türk sinema oyuncusu İstanbul Üniversitesi Irtibat Fakültesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunudur ilk olarak Recep İvedik 2 filminde rol almıştır Recep İvedik 3 filmiyle ise büyük bir kitle göre tanınmıştır En son Leyla ile Mecnun dizisinde Sedef karakterini canlandırdı Şu sıralar Adını Feriha Koydum dizisinde rol alacağı söyleniyor Sinema Filmleri: Recep İvedik 2 Recep İvedik 3 Güneşin Karanlığı (Kısa Film)  

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gerçek Adı nedir buyrun öğrenelim Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Reel İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gerçek Adı Nedir Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Zeynep Çamcı En Hoş Fotoğrafları Burada zeynep çamcı fotoları zeynep çamcı fotoğrafları Sevgili melekler, başlangıçta Recep İvedik'ibn son bölümünde ki ufak rolüyle tanıdığımız sonradan Leyla İle Mecnun dizisinde doruk gösteren Zeynep Çamcı artık yeni sezonda Adını Feriha Koydum dizisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Adını Feriha Koydum Dizisinin Yeni Transferi Zeynep Çamcı zeynep çamcı adını feriha koydum adını feriha koydum zeynep çamcı zeynep çamcı Sevgili melekler, Adını Feriha Koydum yeni sezon bölümleri için oyuncu arayışına ve transferine devam ediyor Dün diziye dahil edileceği bildirilen Beril...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Zeynep Çamcı Resimleri 2019 Zeynep Çamcı Biyografisi Türkiye'nin Recep İvedik 2 filmindeki küçük rolünün peşinde aynı filmin 3 bölümündeki başrolüyle tanıdığı Zeynep Çamcı 1986 Bodrum doğumludur Oyuncu Zeynep Çamcı; İstanbul Üniversitesi Iletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Zeynep Çamcı Hayatı Zeynep Çamcı Biyografisi 11 Aralık 1986 Bodrum doğumlu Türk sinema oyuncusu İstanbul Üniversitesi Iletişim Fakültesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunudur Recep İvedik 2 filminde Kasiyerolarak akıllarda kaldı Zeynep Çamcı Yeni sezonda Adını Feriha Koydum dizisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt