Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeynep Casalini-Tahsin Berk... DOĞUMA YOGA İLE HAZIRLANIYORLAR!

Zeynep Casalini-Tahsin Berk... DOĞUMA YOGA İLE HAZIRLANIYORLAR!
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zeynep CasaliniTahsin Berk DOĞUMA YOGA İLE HAZIRLANIYORLAR! zeynep casalini ernesto casalini Zeynep CasaliniTahsin Berk DOĞUMA YOGA İLE HAZIRLANIYORLAR! 1548654604 1548654604 zeynepcasalinitahsinberkdogumayogailehazirlaniyorlar5c4e98116fb1bzeynepcasalinitahsinberkdogumayogailehazirlaniyorlar5c4e98116fb1b zeynepcasalinitahsinberkdogumayogailehazirlaniyorlar5c4e98116fb1b Evlilikleriyle olay yaratan Zeynep Casalini ve Tahsin Berk bebek telaşı yaşıyor Çift, sağlıklı bir hamilelik süreci için birlikte kurslara da katılıyor Sürpriz izaç Şarkıcı Zeynep Casalini (40), geçtiğimiz ağustos ayında sürpriz bir kararla bekarlığa veda etmiş ve Bodrum’daki Begonvil Restoran’ın işletmecisi Tahsin Berk’le (46) nikâh masasına oturmuştu “Büyük bir aşk evliliği yaptık diyen çiftten kısa süre sonradan da bebek haberi geldi Birincil evliliğinden Ceren adında bir kızı olan Zeynep Casalini, sağlıklı bir hamilelik süreci vermek için elinden geleni yaptığını söyledi: Fazla güzelim “ Hayatımda hiç bu kara ince olmamıştım Kendimi çok hoş hissediyorum Aynada kendimden gözlerimi alamıyorum Çılgın gibi bisiklete biniyor, yüzüyor, yürüyor, yoga ve pilates yapıyorum Tahsin’le beraber özel bir doğum kursuna da katıldık Dr Hakan Çoker’in kontrolünde, hamile psikoloğu ve psikodrama uygulatıcısı Neşe ile çok şehvetli, rahatlatıcı, geliştirici ve eğlenceli bir yolculuğa çıktık Sabırsızlanıyorum Beş aylık gebe olan Zeynep Casalini, “Bebeğimi kucağıma olmak için sabırsızlanıyorum diyor İnşallah dinç bir bebek dünyaya getirir diyelim bizdezeynepcasalinitahsinberkdogumayogailehazirlaniyorlar5c4e98117515ealt :D Big Grin :D id  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt