Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeynep Dörtkardeşler Biyografisi

Zeynep Dörtkardeşler Biyografisi
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zeynep Dörtkardeşler kimdir, Zeynep Dörtkardeşler hayatı
Zeynep Dörtkardeşler hakkında veri

Zeynep Dörtkardeşler Doğum Tarihi: 26081989
Doğum Yeri: İzmir – Karşıyaka
Zeynep Dörtkardeşler ’in Eğitimi: Karşıyaka Kız Iş Lisesi Grafik tasarım mezunu
Açıkogretim fakültesi Ulus yönetimi bölümünde okuyor

7 yıl İzmir Karşıyaka spor klübünde voleybol oynayan Zeynep Dörtkardeşler lise ikinci sınıfta iken İzmir ’de mankenliğe baslamış

2 sene İzmir ’de hobi olarak yaptıktan sonradan 2005 Best Model Of The Turkey yarısmaşında en iyi fizik seçilmiş Liseyi bitirdikten daha sonra İstanbul ’a gelen Zeynep Dörtkardeşler 2 buçuk senedir Uğurkan Erez ajansa emrindeki olarak modellik yaptı 13 birim Alın Yazısı dizisiyle oyunculuğa adım attı sonra Akasya Durağında oynayan Zeynep Dörtkardeşler, şimdi de Dinle Sevgili dizisinde oynuyor *

Similar threads

zeynep dörtkardeşler Kimdir zeynep dörtkardeşler hayatı zeynep dörtkardeşler Biyografisi 26 Ağustos 1989 tarihinde Karşıyaka ’da dünyaya gelen zeynep dörtkardeşler birincil öğrenimini burada tamamladı zeynep dörtkardeşler Lise eğitimini Karşıyaka Kız Meslek lisesinde yapan Zeynep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
dinle sevgili oyuncuları hande Zeynep Dörtkardeşler (Hande) Hande) Zeynep Dört Kardeşler 26081989 İzmir – Karsıyaka dogumlu Karsıyaka Kız Meslek Lisesi Grafik tasarım mezunu Sinemaya gitmekten, Müzik dinlemekten, Elime sans gectikce voleybol oynamaktan, alısveriş yapmaktan ama genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
dinle sevgili handenin gerçek adı nedir Dinle Sevgili Hande'nin hakiki ismi Zeynep Dörtkardeşler'dir 26081989 İzmir – Karsıyaka dogumluyum Karsıyaka Kız Meslek Lisesi Grafik tasarım mezunuyum Suanda da Acıkogretim fakultesi kamu yonetimi bolumunde okuyorum Sinemaya gitmekten, Müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Gökhan Keser Hayatı Biyografisi gökhan keser hayatı gökhan keser kimdir gökhan keser yaşam öyküsü Bir misafirimizin sorduğu soru itibarıyla Gökhan Keser kimdir, hayatı biyografisi hakkında bilgiler nelerdir paylaşıyoruz meleklergokhankeserhayatibiyografisi5c5a65ce67b34alt 1548239624...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,543Konular
981,906Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt