iltasyazilim
FD Üye
Zeynep Dörtkardeşler kimdir, Zeynep Dörtkardeşler hayatı
Zeynep Dörtkardeşler hakkında veri
Zeynep Dörtkardeşler Doğum Tarihi: 26081989
Doğum Yeri: İzmir – Karşıyaka
Zeynep Dörtkardeşler ’in Eğitimi: Karşıyaka Kız Iş Lisesi Grafik tasarım mezunu
Açıkogretim fakültesi Ulus yönetimi bölümünde okuyor
7 yıl İzmir Karşıyaka spor klübünde voleybol oynayan Zeynep Dörtkardeşler lise ikinci sınıfta iken İzmir ’de mankenliğe baslamış
2 sene İzmir ’de hobi olarak yaptıktan sonradan 2005 Best Model Of The Turkey yarısmaşında en iyi fizik seçilmiş Liseyi bitirdikten daha sonra İstanbul ’a gelen Zeynep Dörtkardeşler 2 buçuk senedir Uğurkan Erez ajansa emrindeki olarak modellik yaptı 13 birim Alın Yazısı dizisiyle oyunculuğa adım attı sonra Akasya Durağında oynayan Zeynep Dörtkardeşler, şimdi de Dinle Sevgili dizisinde oynuyor *
Zeynep Dörtkardeşler hakkında veri
Zeynep Dörtkardeşler Doğum Tarihi: 26081989
Doğum Yeri: İzmir – Karşıyaka
Zeynep Dörtkardeşler ’in Eğitimi: Karşıyaka Kız Iş Lisesi Grafik tasarım mezunu
Açıkogretim fakültesi Ulus yönetimi bölümünde okuyor
7 yıl İzmir Karşıyaka spor klübünde voleybol oynayan Zeynep Dörtkardeşler lise ikinci sınıfta iken İzmir ’de mankenliğe baslamış
2 sene İzmir ’de hobi olarak yaptıktan sonradan 2005 Best Model Of The Turkey yarısmaşında en iyi fizik seçilmiş Liseyi bitirdikten daha sonra İstanbul ’a gelen Zeynep Dörtkardeşler 2 buçuk senedir Uğurkan Erez ajansa emrindeki olarak modellik yaptı 13 birim Alın Yazısı dizisiyle oyunculuğa adım attı sonra Akasya Durağında oynayan Zeynep Dörtkardeşler, şimdi de Dinle Sevgili dizisinde oynuyor *