Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeynep Gamze Özçelik Gana'nın Kanoli köyündeki okula isim arıyor!

Zeynep Gamze Özçelik Gana'nın Kanoli köyündeki okula isim arıyor!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
zeynep_gamze_ozcelik_gazzenin_yaralarini_sardi_ozcelikten_kalplere_dokunan_hareket_1634713455_2142.jpg

38 yaşındaki tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik, sağlıksız ortamda eğitim gören çocukların köy okulunu yeniden inşa ederek yapacağı okula isim arıyor.

Umuda Koşanlar derneğinin kurucusu Zeynep Gamze Özçelik, Gana'nın Kadoli köyündeki okula isim arıyor. Rastgele karşılaştığı teneke çatılı okuldan etkilenen Özçelik, derneğe gelen desteklerle sağlıklı bir eğitim ortamı inşa etmek için harekete geçti. Okula isim arayan Özçelik derneğinin sosyal medya hesabında şu notu düştü:

''Kerpiç duvarlı sınıflarda taştan ya da kütükten sıralarda öğrenciler ders işliyorlardı. Derslikler yetersiz kaldığı için ağacın gölgesinde bile eğitim devam ediyordu. Desteklerinizle Kadoli köyüne 400 öğrencinin sağlıklı bir şekilde, severek eğitim görebilecekleri bir okul kompleksi inşa ediyoruz.''

9ODEf_1634713111_2137.JPG

858,497Konular
981,944Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt