Zeynep İsminin Anlamı Bu konu; Zeynep isminin anlamı hakkında data vermektedir aramızda ismi Zeynep olup isminin anlamı merak eden varsa bu konumuzda hoş sözler ve mesajlar bölümümüzde Zeynep isminin anlamına yer verdik 1549099287 1549099287 zeynepismininanlami5c55611bdd3d5gifzeynepismininanlami5c55611bdd3d5gif zeynepismininanlami5c55611bdd3d5gif vay bezeynep hısaf ve tertemiz bir aşktıama benzer saflıkta karşılık bulamadığı içinsefilimin boynu bükük kaldıtek omuzdan taşındılakin herşeye rağmen süperdi paha biçilmez taşlar,mücevherler çağrıda bulunmak önceden kadını temsilci isimlerden biri(hatice,gül vs gibi) ve en önemlisi peygamber efendimiz sav'in kızlarından birinin ismi bu ismi çok seviyorum nedense zeynep dost çağırmak can dostu ahiret dostu karagün dostu çağırmak zeyneeep! ! gitme ömürdengitme Zeynep, Muhammedin gülü demektir Peygamberin gülü demektir Zeynep kelimesinin anlamını bilmesemde benim için çok acı bir anlamı varZeynep kelimesini duydukça kahroluyorum benim ismim çoooooooooookkkk sewiyorum ismimibenzer zamanda zebet,zenab,zienab,zeyno,zeyna,zenan diyede çoğaltılabilen bi ad zeynep mücevher değerli kıymetli zeynep tüm sırrı isminde sıcacık zeynep yaşamın beşiği ölümün kıyısı işte benim zeynebim bu bu da şiiri: Ummak çok zor Ölüyorum, fakat yaşamak istiyorum Sensiz geçen sessiz bir lahza deha yaşamak istemiyorum Kabuslarım da gelmiyor artık peşimden Gecelerim apaydınlık bir bilsen! Gözlerin yok mu? Çıkmıyor aklımdan Ölüyorum ama yaşamak istiyorum Seninle geçmeyen günlerim olmadan Çırpınışlarım gözyaşlarım yokken Gözlerin yok mu? Çıkmıyor aklımdan Ölüyorum Yaşamım, ölümüm o pırıltılar arasında olmalı diyorum Yalnızca beklemek kuvvet Özlemenin, Onun yanında olmasını isteyip de olamayışının Karanlık gündüzüme güneş getirmesini bekleyip de getiremeyişinin Bu dek güç olacağına inanmazdım Beklemek çok zor bilemezsin O gözlerin yok mu? Çıkmıyor aklımdan Ölüyorum Zeynep lakin yaşamak istiyorum Evet diyorum Zeynep kabul ediyorum: Ölümüm o sıcak ellerin arasındaki yüzümden akan yaşlarla olmalı diyorum Ayrıldığımıza üzüldüğüm için ağlıyorum deyişim aasında öleyim diyorum Zeynep vazgeçme ellerimi diyeyim diyorum Fakat olmuyor Ummak çok zor bilemezsin O gözlerin değil mu? Çıkmıyor aklımdan Ölüyorum Fakat yaşamak istiyorum Zeynep zeynep herşeyde sıcacık her yere bakarsan zeynebi görebilirsiniz ama tek bir şartı var zeynep adında ismine münasır bi sevdiğiniz olmalı onu doğrusu candan sevmelisiniz bi de zeynebim türküsünü biliyorsanız yüreğinizde güller açar solmayan güller ve bir şiir gelir aklınıza Zeyneptir Hayallerimin Adı Bekletilmiş özlemlerin şiiri bu Hiç gelmedin ya Ah bir gelsen diyorum Kokunu bıraksan Korkunu bıraksan Sensiz yerinde duramayan olmadı yüreğim Fırtınalar bıraksan Bahçesiz bahçivan gibiyim Güller içinde dolanır hayallerim Çığılığımı duysan, Eve yetim vardıkça Kahırlara yürür benliğim Bir anlasan Kucağımda sana masallar biriktirdim Beklemede solan zamanları gecenin Sen tutunca terleyecek ellerim Bulutlara tüneyen turnalar gibi Yaşlanıyor tan uygun gözyaşım Sana yıldızları gösterecekken Işıkları sönmede tek tek gökyüzünün Seninle yürüyeceğimiz yollara bakan Soğuk camlara dayayıp yüzümü Yavaşca mazi oluyor gözlerim Ey gözlerime gülerek geçen zaman Al götür benden onsuz acıları Doldurup heybene kepçe kepçe Ben esirim hayallerim yüzünden Sırılsıklam hasret kokar hayallerim Zeynep koydum hayallerimin adını Sığmaz bu figan hiçbir barbar, Gel de dökülsün dilinden zeynep benim için hayattırhayatımın anlamı, ad sade ama taşıyanlar onemli,çoğunlukla zeynepler çok temiz çok guzel olurlarbende oyle birine hayatımı adadımherkese oneririm zeynep ismini taşıyan kızları sevmeyi çunku çok bambaşka oluyoronlar dunyada bulunmaz eşi yarı olmayanlardır 1549099287 1549099287 zeynepismininanlami5c55611be26a2gifzeynepismininanlami5c55611be26a2gif zeynepismininanlami5c55611be26a2gif