Zeynep Kübra ve volkan demirel tam gaz zeynep kübra sever volkan demirel volkan demirel facebook zeynep kübra sever evlendi 1548628529 1548628529 zeynepkubravevolkandemireltamgaz5c4e3234bf9a6zeynepkubravevolkandemireltamgaz5c4e3234bf9a6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberzeynep18subat%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg FENERBAHÇELİ VOLKAN DEMİREL 7 AYDIR BİRLİKTE OLDUĞU BELÇİKA GÜZELİ ZEYNEP KÜBRA SEVER'LE SÖZLENDİ İspanyol, İngiliz ve Yunan takımlarının gözdesi olan ulusal kaleci, izaç tarihi için transferinin netleşmesini bekliyorAkşam gazetesinin haberine tarafından, Ulusal Takım'ın ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, izaç için ilk önemli adımı attı Takriben 7 aydır tutkulu bir aşk yaşadığı Belçika Güzeli sevgilisi Zeynep Kübra Sever ile laf kesti Sevgililer, geçen hafta Volkan'ın Acarkent'teki villasında kendi aralarında laf yüzüğü taktı İkilinin evlilik tarihini de bir an önce netleştirmek istediği fakat Volkan'ın Fenerbahçe ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesi sebebiyle bu kararı erteledikleri öğrenildi Aileye yakın kaynaklardan ulaşan bilgilere tarafından, İngiliz takımlarından Arsenal, Middlesbrough, Tottenham, Manchester City ile Yunanistan'dan Olympiakos Volkan'la yakından ilgileniyor oysa milli kalecinin kafası girift SÖZLÜSÜ DE 'AVRUPA' DİYOR Sözlüsü de yurtdışında yaşamak istediği için Volkan aktarma tekliflerine sıcak bakıyor Ama tercihini, çocukluk hayallerini süsleyen İspanyol kulüplerinden birinden yanlamasına göstermek istediği konuşuluyor Hatta Volkan'a bir İspanyol kulübünün çengel attığı ve transfer teklifi için sezon sonunu beklediği söyleniyor VOLKAN BENİ YOK BEN ONU KISKANIYORUM ZEYNEP Kübra Sever 'Belçika Güzeli'sin Volkan seni kıskanıyor mu?' sorusuna şu yanıtı verdi: Volkan bu durumdan hiç rahatsız yok Lakin unutmayın, Volkan'ı da tüm dünya tanıyor Dolayısıyla o beni yok fakat ben onu kıskanıyorum Nereye gitsek kadınlar Volkan'a bakıyor