Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeynep Mansur'u korkutan komşu! Dron ile evini izledi...

Zeynep Mansur'u korkutan komşu! Dron ile evini izledi...
0
29

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
zeynep_mansuru_korkutan_komsu_dron_ile_evini_izledi_1600153996_7509.jpg

Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur Şişli'de oturduğu rezidansta geçtiğimiz pazar günü arkadaşıyla birlikte sohbet ederken drone ile görüntülendiğini fark etti.

Şarkıcı Zeynep Mansur, evinin salonunda otururken drone ile görüntülendiğini fark etti. Evinin içinin görüntülendiğini düşünen Mansur, iddiasına göre aşağıya bakıp dronu kumanda eden kişiye "Ne yapıyorsun sen?" diye sordu ve "Evine bakıyorum" yanıtını aldı.

Mansur, aynı binada oturduğunu sonradan öğrendiği kişi hakkında karakola giderek şikâyette bulundu. İfade için çağrılan şahıs, yalnızca evinde bıraktığı köpeğini izlediğini söyleyerek şarkıcıdan özür diledi. Mansur, "Oturduğum rezidansın yönetimi de rapor tuttu karakolda. Tutanağım baki. Şikâyetten vazgeçtim ama korkuyorum. Bu olay bende psikolojik baskı yarattı. Bir insan, evindeki köpeğe dışarıdan dron ile neden bakar? Bir daha aynı şey olursa avukatım savcılığa başvuracak" dedi.

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt