Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeynep Tuğçe Bayat'tan kız kardeşi ile fotoğraf

Zeynep Tuğçe Bayat'tan kız kardeşi ile fotoğraf
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
zeynep_tugce_bayattan_kardesiyle_fotograf_1638529801_5166.jpg

Cansel Elçin ile evli olan oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, son olarak 'Kuruluş Osman' dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Bayat'ın toplumsal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Cansel Elçin'in eşi oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, kardeşi Tutku Bayat'ın doğum gününü toplumsal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ve bildiriyle kutladı. Tuğçe Bayat, kardeşi ile yer aldığı fotoğrafların altına "Sensiz yapamayacaklarım sıralı tam listeyi buraya yazardım fakat tek gönderiye sığmayacak gibi… Güzel ki doğdun, güzel ki varsın… Seni çok seviyorum" notunu düştü.

"BİZİ İKİZ SANIYORLAR"

İki kardeşin benzerlikleri 'ikiz gibiler' yorumlarına neden oldu. Fotoğraf çok sayıda beğeni aldı. Bayat daha evvel de bir takipçisinin "Ben ikizimle bu kadar benzemiyorum" cevabını paylaşan Zeynep Tuğçe Bayat, "Bizi ikiz sanıyorlar ancak değiliz" tabirlerini kullanmıştı.

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt