Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları İçin Kayıtlar Başladı
0
305

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nin, Zeytinburnu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle, 24 farklı kısımda eğitim vereceği sanat kursları için kayıtlar başladı.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2022 - 2023 periyodu kurs kayıtları başladı. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 24 sanat kolunda verilecek olan eğitimlere, adresi üzerinden çevrimiçi ya da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nden müracaat gerçekleştirerek kayıt yaptırılabiliyor. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi tarafından; Bağlama, Ney, Çömlek, Osmanlı Türkçesi, Diksiyon, Piyano, Ebru, Rölyef, Fotoğraf, Şan, Gitar, Temel Fotoğraf, Halk Oyunları, Tezhip, Hüsn-i Çizgi, Tiyatro, Kaligrafi, Ud, Keman, Yağlı Boya, Kemençe, Yan Flüt, Minyatür ve Müelliflik branşlarına kayıt için son tarih 2 Ekim 2022 tarihi olarak duyuruldu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Kültür ve hobi kurslarını Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesinin kış döneminde 16 branşta açacağı kurslar için kayıtlar başladı. Her yıl binlerce kişinin katıldığı kurslar, bu yıl da 7’den 70’e sanatseverleri bir ortaya getirecek. Lider Serdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Nilüfer Belediyesi Daima Eğitim Merkezi el sanatları kurslarında yeni periyot kayıtları başladı. Çini boyamadan ipek kozaya, gümüş kazaziyeden konut dokumasına kadar 25 başka branşta verilecek olan kurslar, Ekim ayı içinde başlayacak. Nilüfer Belediyesi’nin, bayanların sosyo-kültürel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gölcük Belediyesi, fiyatsız sanat kursları ile klâsik sanatların yaşatılmasına da katkı sağlıyor. Gölcük Belediyesi tarafından yeni periyotta açılacak tiyatro, gemi maketi, hüsn-i sınır ve tezhip kursları için 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan kayıt süreçleri, 21 Ekim Cuma günü sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Keçiören Belediyesi Konservatuvarı için ön kayıtlar başladı. İlçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde fiyatsız eğitim verecek konservatuvara katılmak isteyenler kcr.tc/onbasvuru adresinden ‘gitar, keman, bağlama, ut, halk oyunları, kanun, yan flüt, ney, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve çocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve bugüne kadar binlerce şahsa fiyatsız sertifikalı eğitim imkanı sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 50. Periyot kursları için kayıtlar başladı. Gülbahçe içerisindeki Paşakonağı’nda bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,508Konular
980,808Mesajlar
30,674Kullanıcılar
fragman4kSon üye
Üst Alt