Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Yapımı

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo barbunya
*1 büyük boy patates
*1 büyük boy soğan
*1 büyük boy domates
*2 adet havuç
*45 diş sarımsak
*2 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı şeker
*Zeytinyağı
*Tuz
*Maydanoz
*Limon

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Yapımı Tarifi Yapılışı Soğanları yemeklik doğruyoruz, sarımsaklarla birlikte zeytinyağında rengi dönene kadar kavuruyoruz Dilimlediğimiz havuçları ekliyoruz, ardından küp küp doğradığımız domatesleri ekleyip kavuruyoruz ve salçamızı ekliyoruz Biraz çevirdikten sonra barbunyaları ve küp küp doğradığımız patatesleri ekliyoruz (Ben buzluktan kullandığım için haşlamıyorum, kuru barbunyaysa bir gece önce suda bekletiyoruz ve kullanacağımız zaman 2025 dk düdüklüde pişiriyoruz) Tuzunu şekerini ekliyoruz Üzerini geçmeyecek kadar su ekliyoruz 35 dk kadar düdüklü tencerede pişiriyoruz Servis tabağına alıyoruz, üzerini kıyılmış maydanozlarla süslüyoruz *Limonla birlikte servis yapıyoruz Afiyet olsun
 
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,982Kullanıcılar
1boboSon üye
Üst Alt