iltasyazilim
FD Üye
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo barbunya
*2 adet havuç
*1 adet patates
*Yarım demet maydanoz
*Salça
*1 adet soğan
*Zeytinyağı
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Öncelikle 1 saate yakın barbunyamızı kaynatıp siyah suyunu süzüyor ve yıkıyoruz Düdüklü tencerede yapmayacaksanız bu işlemi bir gece önceden yapıp barbunyaları kaynatıp süzdükten sonra bir gece suda bekletiyoruz Küp şeklinde doğradığımız soğanları zeytinyağında kavuruyoruz Daha sonra salçamızı ve küçük küpler halinde doğradığımız patates ve havucumuzu ekliyoruz Daha sonra barbunyamızı, tuzu ekleyip pişiriyoruz Soğumaya bıraktığımız barbunyayı servis etmeden önce maydanozunuda ekleyip servis ediyoruz
Afiyet olsun
*Yarım kilo barbunya
*2 adet havuç
*1 adet patates
*Yarım demet maydanoz
*Salça
*1 adet soğan
*Zeytinyağı
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Öncelikle 1 saate yakın barbunyamızı kaynatıp siyah suyunu süzüyor ve yıkıyoruz Düdüklü tencerede yapmayacaksanız bu işlemi bir gece önceden yapıp barbunyaları kaynatıp süzdükten sonra bir gece suda bekletiyoruz Küp şeklinde doğradığımız soğanları zeytinyağında kavuruyoruz Daha sonra salçamızı ve küçük küpler halinde doğradığımız patates ve havucumuzu ekliyoruz Daha sonra barbunyamızı, tuzu ekleyip pişiriyoruz Soğumaya bıraktığımız barbunyayı servis etmeden önce maydanozunuda ekleyip servis ediyoruz
Afiyet olsun