iltasyazilim
FD Üye
Zeytinyağlı Barbunya Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo barbunya
*1 adet soğan
*1 adet havuç
*1 adet patates
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 adet domates
*1 çorba kaşığı domates salçası
*1 çorba kaşığı biber salçası
*Tuz
*Zerdeçal
Zeytinyağlı Barbunya Yapımı Tarifi Yapılışı Barbunyaları yarı kıvamda haşlayın Tencereye zeytinyağının yarısını koyun, üzerine küp kesilmiş soğanı, havucu ve patatesi katıp kavurun Üzerine salçalarını da katıp 12 dk kavurun Üzerine barbunyayı katıp 12 kere çevirin, üzerine baharatları katıp en son su ve küp kesilmiş domatesleri katıp pişirin Zeytinyağlı barbunya piştikten sonra soğutun Servis tabağına alın, kalan zeytinyağını koyup servis edin Afiyet olsun
*Yarım kilo barbunya
*1 adet soğan
*1 adet havuç
*1 adet patates
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 adet domates
*1 çorba kaşığı domates salçası
*1 çorba kaşığı biber salçası
*Tuz
*Zerdeçal
Zeytinyağlı Barbunya Yapımı Tarifi Yapılışı Barbunyaları yarı kıvamda haşlayın Tencereye zeytinyağının yarısını koyun, üzerine küp kesilmiş soğanı, havucu ve patatesi katıp kavurun Üzerine salçalarını da katıp 12 dk kavurun Üzerine barbunyayı katıp 12 kere çevirin, üzerine baharatları katıp en son su ve küp kesilmiş domatesleri katıp pişirin Zeytinyağlı barbunya piştikten sonra soğutun Servis tabağına alın, kalan zeytinyağını koyup servis edin Afiyet olsun