iltasyazilim
FD Üye
2 bardak kadar ayıklanmış taze barbunya
3 tane havuç
1 tane soğan
1 tane kapya biber
2 diş sarımsak
Z Yağı
1 yemek kaşığı Salça
Tuz ,maydanoz
1 küp şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
Öncelikle barbunyalar haşlanır Başka bi yerde doğranmış soğan ,biber, sarımsak ve küp doğranmış havuçlar sotelenir, içine 1 yemek kaşığı salça eklenir kokusu çıkana kadar karıştırılır Sıcak su ve şeker eklenir 34 dk kaynadıktan sonra barbunyalar da eklenerek kaynamaya bırakılır iyice özleşene dek pişer En son limon suyu eklenir maydanoz serperek servis yapabilirsiniz AFİYETLE
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
3 tane havuç
1 tane soğan
1 tane kapya biber
2 diş sarımsak
Z Yağı
1 yemek kaşığı Salça
Tuz ,maydanoz
1 küp şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
Öncelikle barbunyalar haşlanır Başka bi yerde doğranmış soğan ,biber, sarımsak ve küp doğranmış havuçlar sotelenir, içine 1 yemek kaşığı salça eklenir kokusu çıkana kadar karıştırılır Sıcak su ve şeker eklenir 34 dk kaynadıktan sonra barbunyalar da eklenerek kaynamaya bırakılır iyice özleşene dek pişer En son limon suyu eklenir maydanoz serperek servis yapabilirsiniz AFİYETLE
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız