iltasyazilim
FD Üye
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo barbunya
*1 orta boy soğan
*4 yemek kaşığı zeytinyağı
*2 yemek kaşığı salça
*Tt suyu
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyaları yarım saat kadar haşlayalım Siyah suyu iyice çıksın Soğanı rendeleyim Zeytinyağıyla pembeleşene kadar kavuralım Salça ve et sularını atıp biraz daha kavuralım Ben daha önce kaynattığım et sularını buz poşetlerine doldurup buzluğa atıyorum Onlardan 3 tane attım Siz 1 adet et bulyon kullanabilirsiniz Haşladığımız barbunyaları da atalım 3 su bardağı su atıp kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirelim Salçam ev salçası olduğu için çok tuzluydu o yüzden ayriyeten tuz atmadım Eğer salçanız tatlıysa 1 çay kaşığı tuz atabilirsiniz Herkese afiyet olsunnn
*Yarım kilo barbunya
*1 orta boy soğan
*4 yemek kaşığı zeytinyağı
*2 yemek kaşığı salça
*Tt suyu
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyaları yarım saat kadar haşlayalım Siyah suyu iyice çıksın Soğanı rendeleyim Zeytinyağıyla pembeleşene kadar kavuralım Salça ve et sularını atıp biraz daha kavuralım Ben daha önce kaynattığım et sularını buz poşetlerine doldurup buzluğa atıyorum Onlardan 3 tane attım Siz 1 adet et bulyon kullanabilirsiniz Haşladığımız barbunyaları da atalım 3 su bardağı su atıp kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirelim Salçam ev salçası olduğu için çok tuzluydu o yüzden ayriyeten tuz atmadım Eğer salçanız tatlıysa 1 çay kaşığı tuz atabilirsiniz Herkese afiyet olsunnn