Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

*1 5 su bardağı barbunya
*1 domades
*2 sivri biber
*1 kaşik salça
*Zeytinyağı
*Pulbiber

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Kuru barbunyaları sabahtan suya koyarım yemek yapma saati geldiğinde haşlamaya başlarım, haşlandıysa biberleri doğrayıp kızartmaya başladım ardından domatesi de doğrayıp ilave ettim Salçayı da pulbiberde ardından barbunyaları da ilave ettim biraz daha kavurdum iki su bardağı su ilave ettin suyunu çektiyse Afiyet Olsun

Similar threads

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy soğan *2 yemek kaşığı domates salçası *Zeytinyağı *1, 5 su bardağı barbunya (yazdan buzluğa koyduğum barbunya ile yaptım) *Tuz ve karabiber Üstüne sos için: *Maydanoz *Limon *Sarımsak Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *2 5 su bardağı barbunya *2 havuç *2 patates *2 soğan *1 domates *1 yemek kaşığı salça *1 su bardağı zeytinyağı *2 küp şeker *Tuz Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Merhabalar, Öncelikle barbunyamızı bir gece önceden ılık suda ıslatalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *1 kg taze barbunya *3 adet orta boy patates *2 adet orta boy soğan *2 diş sarımsak *1 adet havuç, 2 domates *Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı salça *Tuz, pulbiber, K Biber, toz sumak Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Zeytinyağlı Barbunya Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı barbunya *1 adet orta boy soğan *2 yemek kaşığı salça *Karabiber *Kırmızı pul biber *Tuz *1 çay bardağı zaytinyağı Zeytinyağlı Barbunya Yapılışı Tarifi Yapılışı Barbunyaları bir gün önceden ıslattıktan sonra haşlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *barbunya *1 havuç *1 patates *1 tane soğan *zeytin yağ *1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası *tuz *su Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyaları üzerini geçecek şekilde sıcak su ilave ediyoruz Kara suyu çıkana kadar haşlıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt