Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Enginar Kalbi

Zeytinyağlı Enginar Kalbi
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler
15 adet konserve enginar kalbi
2 su bardağı taze iç bezelye
2 küçük adet havuç
1 adet orta boy kurusoğan
½ çay bardağı zeytinyağı
1,5 çaybardağı sıcaksu
1 tatlı kaşığı toz şeker
12 limonsuyu
Tuz

Hazırlanışı
İç bezelyeleri 10 dk kadar sıcak suda bekletip, süzünZeytinyağı ile yemeklik doğranmış soğanı hafif pembeleşinceye kadar zeytinyağınızı yakmadan kavurunBezelyeleri soğana ekleyerek kavurmaya devam edin(23 dk)Küp doğranmış havuçları daekleyerek sebzelerimizi kavurmaya devam edelim(12 dk) 1,5 çay bardağı sıcak suyu ,tuz ve şekeri sebzelerimizi 78 dk kadar az harlı ateşte pişmeye bırakalım,suyunu süzdüğünüz enginar kalbi ve limon suyunu yemeğinize ekleyerek ,5 dk kadar tencere kapağınızı yarım açarak yemeğinizin suyunu tam çektirin
Yemeğinizi servis tabağına alıp,soğuk tüketiniz
Tarif 45 kişiliktirAfiyet olsun
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt