iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg havuç
1 baş soğan
2 adet yumurta
12 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Havuçları haşlayın, soğuyunca küp küp doğrayın Soğanı yağda kavurup, havuçları katın, bir süre beraberce çevrin Yumurtaları çırpıp üzerine dökün Yumurtaları pişinceye dek kanştırın Servis tabağına koyup, maydanozla süsleyin
12 kg havuç
1 baş soğan
2 adet yumurta
12 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Havuçları haşlayın, soğuyunca küp küp doğrayın Soğanı yağda kavurup, havuçları katın, bir süre beraberce çevrin Yumurtaları çırpıp üzerine dökün Yumurtaları pişinceye dek kanştırın Servis tabağına koyup, maydanozla süsleyin