Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler 2 orta irtifa kereviz1 orta doruk rezene1 baş kutu soğan1 diş sarımsak1 adet havuç1 adet patates2 yemek yemek kaşığı zeytin yağı1 küp şeker1 nehir kaşığı tuzlu1 su bardağı suİsteğe bağlı yarım su bardağı portakal suyuKerevizi bekletmek için yarım limon suyu Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı Başlangıçta kerevizleri soyuyoruz doğruyoruz ve limoni suda 15 dakika bekletiyoruzSoğanı yemeklik doğruyoruz Sarımsağı da doğruyoruzTencereye soğan, sarımsak, zeytin yağını ve küp küp doğradığımız havucu ek ediyoruz orta ateşte biraz kavuruyoruzdaha sonra kerevizi, rezeneyi, patatesi ilave edip kavurmaya devam ediyoruzYemeğimize suyu da ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruzDilerseniz yemeğimiz pişerken yarım su bardağı portakal suyunu da ek edebiliriz Iyice dinç bir yemeğimiz servise hazır afiyet olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur