iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 Kilo kırmızı biber
1 Kilo köy biberi
2 Yemek kaşığı tuz
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Su bardağı sirke
15 Diş sarımsak
Yapılışı:
Biberlerimiz temizlenip dörde bölünürBir tencerede su kaynatılırBiberler kaynayan suya eklenir,3 dakika kaynatılır ve süzülürSoğuduktan sonra sarımsaklar ikiye bölünür ve biberlerle sarımsaklar kavanoza konulurTuz ve sirke eritilirÖnce zeytinyağı daha sonra sirke kavanoza konulurEn son olarakta üzerine su ilave edilir15 gün sonra Zeytinyağlı Kırmızı Biber Turşumuz hazır olurAfiyet olsun
2 Kilo kırmızı biber
1 Kilo köy biberi
2 Yemek kaşığı tuz
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Su bardağı sirke
15 Diş sarımsak
Yapılışı:
Biberlerimiz temizlenip dörde bölünürBir tencerede su kaynatılırBiberler kaynayan suya eklenir,3 dakika kaynatılır ve süzülürSoğuduktan sonra sarımsaklar ikiye bölünür ve biberlerle sarımsaklar kavanoza konulurTuz ve sirke eritilirÖnce zeytinyağı daha sonra sirke kavanoza konulurEn son olarakta üzerine su ilave edilir15 gün sonra Zeytinyağlı Kırmızı Biber Turşumuz hazır olurAfiyet olsun