iltasyazilim
FD Üye
Zeytinyağlı Kıymalı Bulgurlu Ispanak (Diyet İçin İdeal Bir Tarif) Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg ıspanak
*250 gram yağsız kıyma
*Yarım çay bardağı kısırlık bulgur
*1 iri boy soğan
*1 diş sarımsak
*1 adet sebze bulyonu
*1 çay kaşığı pul biber
*1 çay kaşığı kırmızı biber
*2 çay kaşığı tuz
*3 su bardağı sıcak su
*1 dolu yemek kaşığı domates salçası
Zeytinyağlı Kıymalı Bulgurlu Ispanak (Diyet İçin İdeal Bir Tarif) Tarifi Yapılışı
Öncelikle 3 yemek kaşığı zeytin yağını tavaya koyuyoruz ince doğranmış soğanları ve sarımsağı iyice kavuruyoruz Ardından kıymayı da birlikte kavuruyoruz Ispanaklarımızı iri yapraklıysa doğruyoruz Ben doğramadım İçine ekliyoruz ıspanaklar ölünce salçayı ve baharatlarımızı ekliyoruz hepsini iyice karıştırdıktan sonra bulgurumuzu ekliyoruz Sıcak suyumuzu da ekledikten sonra kaynayınca kısık ateşte 15 dakika pişiriyoruz Yemeğimiz hazır afiyetler olsun
*1 kg ıspanak
*250 gram yağsız kıyma
*Yarım çay bardağı kısırlık bulgur
*1 iri boy soğan
*1 diş sarımsak
*1 adet sebze bulyonu
*1 çay kaşığı pul biber
*1 çay kaşığı kırmızı biber
*2 çay kaşığı tuz
*3 su bardağı sıcak su
*1 dolu yemek kaşığı domates salçası
Zeytinyağlı Kıymalı Bulgurlu Ispanak (Diyet İçin İdeal Bir Tarif) Tarifi Yapılışı
Öncelikle 3 yemek kaşığı zeytin yağını tavaya koyuyoruz ince doğranmış soğanları ve sarımsağı iyice kavuruyoruz Ardından kıymayı da birlikte kavuruyoruz Ispanaklarımızı iri yapraklıysa doğruyoruz Ben doğramadım İçine ekliyoruz ıspanaklar ölünce salçayı ve baharatlarımızı ekliyoruz hepsini iyice karıştırdıktan sonra bulgurumuzu ekliyoruz Sıcak suyumuzu da ekledikten sonra kaynayınca kısık ateşte 15 dakika pişiriyoruz Yemeğimiz hazır afiyetler olsun