Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Kuru Barbunya Pilaki

Zeytinyağlı Kuru Barbunya Pilaki

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Kuru Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler

*300 gr kuru barbunya(akşamdan ıslatılıp ertesi gün haşlanıp suyu süzülecek )
*1 adet kuru soğan (piyazlık doğranacak)
*1 adet havuç (ince halka doğranacak )
*1 adet rendelenmiş domates
*2 adet yeşil biber(küçük doğranmış )
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*Yarım çay bardağı zeytinyağı
*1 çay kaşığı tuz, karabiber, tozşeker, toz tatlı biber
*2 orta boy kase su

*
Zeytinyağlı Kuru Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı Tencereye yağı koyalım, havucu, soğanı ,biberi ,domates rendesini koyalım 23 dk kavuralım Salçayı ekleyip karıştıralım suyunu verelim ,tuz ,baharatları serpip karıştıralım Haşlanmış barbunyayı ekleyip karıştırın kısık ateşte havuçlar yumuşayana kadar suyu da biraz azalana kadar pişirelim Sonra soğuyunca servis tabağına alalım Üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdirelim, arzu eden limon sıkıp tüketebilir Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt