Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması

Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler

*1 büyük lahana
*5 adet soğan
*5 diş sarımsak
*2 adet domates
*5 tane biber pirinç
*1 çay bardağı bulgur
*Salça
*Zeytin yağı
*Pul biber
*Kuru nane
*Karabiber
*Limon

Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması Tarifi Yapılışı
Tuzlu suda lahanalar haşlanır Tavada isteğe göre kaç soğan doğrarsanız ben 5 tane doğradım Kavuruyoruz sarımsak biberleri de kavuruyoruz Salçasını katıp pirinç bulgur katıyoruz Baharatlarımızı katıyoruz Domatesleride katıp altını kapatıyoruz Tabi baharatı unutmadan bide maydanozlarıda doğruyoruz Limon bide Herkese afiyet olsun

Similar threads

Anne Usulü Nefis Mi Nefis Zeytinyağlı Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler *1 adet küçük boy lahana *2, 5 su bardağı pirinç *1 su bardağı kadar zeytinyağı *5 adet orta boy kuru soğan *1 tatlı kaşığı nane *1 tatlı kaşığı tuz *1 su bardağı kadar sıcak su *1 adet limon (Sarmalar pişerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Buzluğa Zeytinyağlı Pazı Ve Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg pirinç *2 büyük soğan *Yarım yemek kaşığı *biber salçası *Yarım yemek kaşığı domates salçası *Pul biber *Karabiber *Nane *Kırmızı kapya biber doğradım ben içine *2 demet pazı *2 demet kara lahana Buzluğa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Gül Şeklinde Zeytinyağlı Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler 1 adet orta boy lahana İçi İçin: 2 su bardağı pirinç, 2 adet kuru soğan, 2 diş sarımsak, 2 çorba kaşığı salça, 1 çorba kaşığı nar ekşisi, Tuz, Karabiber, Pul biber, Kimyon, 45 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zeytinyağlı Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy lahana İçi için *1 su bardağı pirinç *Yarım su bardağı bulgur *1 adet orta boy soğan *Yarım su bardağı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı biber salçası *2 yemek kaşığı kuş üzümü *2 adet kup şeker *2 su bardağı su *Tuz *İsteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Diyet Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy lahana *1 orta boy soğan *1 tabak3 su bardağı köftelik bulgur *Tuz ve baharatlar *2 yemek kaşığı salça Diyet Lahana Sarması Tarifi Yapılışı 1 orta boy lahanayı yapraklarına ayırıp tuzlu sıcak suda haşlıyoruz Bu sırada iç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt