Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Tavuklu Beyaz Nohut (Sağlıklı Pratik Ve Nefis)

Zeytinyağlı Tavuklu Beyaz Nohut (Sağlıklı Pratik Ve Nefis)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Zeytinyağlı Tavuklu Beyaz Nohut (Sağlıklı Pratik Ve Nefis) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru nohut
*Kemiksiz tavuk Göğsü(1 tavuk gögsünün yarısı kadar)
*Yarım çay bardağı zeytinyağı(yada çiçek yağı)
*1 tatlı kaşığı tuz ( tercihen )
*1 çay kaşığı pul biber
*kaynar su

Zeytinyağlı Tavuklu Beyaz Nohut (Sağlıklı Pratik Ve Nefis) Tarifi Yapılışı Bir gün önceden soğuk suda ıslatılmış nohutumuzu yıkayıp süzüyoruz (ben daha önceden ıslatıp dondurucuda saklıyorum) Düdüklü tencerede küp doğranmış tavuk göğsünü beyazlaşana kadar zeytinyağı ile biraz kavuruyoruz Nohutu, tuzunu, pul biberini ve üstünü örtecek kadar kaynar suyunu ekleyip kapağını kapatıyoruz Benim clipso vitamin düdüklü tencerem var tavuk isareti olan bölümde buhar oluştuktan sonra 20dk da pişiriyorum Eski tip düdüklü tencereler biraz daha geç pişiriyor sanırım süre yeterli gelmezse biraz daha kapaksız pişirmeye devam edin Arada kontrol edersiniz Bu sık sık pişirdiğim, deneyen herkesin bayıldığı enfes bir yemek Hem çok kolay hemde çok lezzetli Annem hala bu yemeği de margarinle yapar ama sağlıksız olduğu için ben zeytinyağı veya ayçiçek yağı kullanıyorum Margarini sizde hayatınızdan çıkarın damar tıkanıklığı gibi bir çok hastalığa neden oluyorAfiyet olsun sağlıkla kalın

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt