Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Taze Barbunya

Zeytinyağlı Taze Barbunya

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Taze Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kg taze barbunya
*1 adet büyük boy soğan
*1 orta boy domates
*2 adet biber
*1 adet patates
*1 adet havuç
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber
*Zeytinyağı
*Sıcak su

Zeytinyağlı Taze Barbunya Tarifi Yapılışı Öncelikle taze barbunyalarımızı tenceremize koyduğumuz suda siyah suyu çıkacak kadar pişmeden bir taşım kaynatıyoruz Çıkan siyah suyunu süzüyoruz Böylece yemeğimizin de suyu kararmıyor, daha güzel bir renge sahip oluyor Barbunyaları süzgüye aldıktan sonra tenceremize zeytinyağımızı koyuyoruz ve yemeklik doğradığımız soğan ve biberleri ekleyerek kavurmaya başlıyoruz Ardından domatesimizi ve birazcık suyla açtığımız salçalarımızı ekliyoruz Bir miktar kavurduktan sonra küp küp doğradığımız havuç ve patatesimizi de ekliyoruz İki üç dakika kadar hepsini birlikte kavurduktan sonra barbunyalarımızı ekliyoruz Karıştırdıktan sonra damak zevkimize göre baharatlarımızı ve tuzu ekliyoruz Üzerini geçecek kadar sıcak suyu da ekleyip orta büyüklükteki ocakta kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz Suyu azalırsa tekrar su ekleyebilirsiniz Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt