Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Sarımsaklı)

Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Sarımsaklı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Sarımsaklı) Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı bulgur
*1 su bardağı pirinç
*1 orta boy soğan
*3 diş sarımsak
*2 tatlı kaşığı salça
*Yarım demet kadar maydanoz
*1 tatlı kaşığı pul biber
*1 çay kaşığı karabiber
*1 tatlı kaşığı nane
*1 tatlı kaşığı tuz
*Yarım çay bardağı zeytinyağı
*Su
*İstediğiniz kadar yaprak

Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Sarımsaklı) Tarifi Yapılışı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı sevenler birde sarımsaklı deneyin

Similar threads

Zeytinyağlı yaprak sarması yapmayı bilmeyen kadın yoktur tabiki fakat tarife uygun yapılan yemekler sahiden fazla leziz oluyor bunu inkar edemeyizSizlere leziz bir zeytinyağlı yaprak sarması tarifi vereceğim kesin olun çok beğeneceksiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Zeytinyağlı Sarma Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo üzüm yaprağı *2 su bardağı pirinç *2 baş kuru soğan *1 adet et suyu (ben kendim yapıp buzluğa koyuyorum ondan kullandım ) *2 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı pul biber *Karabiber **1 tane limon *Zeytinyağı *1 çay kaşığı kuru nane *2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Yaprak Sarma (Zeytinyağlı) Tarifi İçin Malzemeler *400500 gr salamura yaprak *1 5 su bardağı pirinç *2 adet orta boy soğan *Yarım demet maydanoz *Yarım su bardağı kus uzumu *Yarım çay bardağı nar eksisi *Yarım çay bardağı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı salça *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Zeytinyağlı yaprak sarma tarifi için malzemeler 500 gr asma yaprağı 25 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı toz şeker 1 limon İç malzeme 15 su bardağı pirinç 4 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 3 domates Yarım demet maydanoz 1'er çay kaşığı nane karabiber yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Enfes Zeytinyağlı Nar Ekşili Yaprak Sarması Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo salamura asma yaprağı *1 çay bardağı pirinç *2 çay bardağı bulgur *zevkinize göre baharatlar *1 tane soğan *2 diş sarımsaklı *2 yemek kaşığı nar ekşisi *2 çay kaşığı tuz (dolu dolu) *Yarım*çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt