Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Yerelması Tarifi Resimli

Zeytinyağlı Yerelması Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Zeytinyağlı Yerelması nasıl yapılır
Resimli Zeytinyağlı Yerelması yapılışı

Zeytinyağlı Yerelması için gerekli malzemeler

1 kg yer elması
2 adet havuç
2 adet patates
Yarım demet pazı
1 yemek kaşığı un
Yarım adet limon
1 nehir bardağı zeytinyağı
2 adet kesme şeker
1 nehir kaşığı tuz




Yapılışı:

Önce yer elması, patates ve havuçları soyup yıkayın Patates ve yer elmalarını büyükse ikiye bölün, limoni suda bekletin Havucu halka halka doğrayın Özel bir bıçağınız varsa havucu dairesel dairesel çıkarabilirsiniz Sonra pazı yapraklarını ayıklayıp, yıkayın Bu yemekte pazı olması durum değil, açlık ederseniz kullanın Tencereye zeytinyağını koyup, unu ekleyin ve un sararıncaya değin kavurun Yemeğin suyunu koyup, sebzeleri katın Kesmeşeker ve tuzu da ekleyin Orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya dek pişirin Kapağı kapalı soğutarak servis yapın

Seçme Parça *
 
858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt