Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kursu

Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kursu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kursu 2010
2010 Ağustos Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği Başvurusu
2010 Zihinsel Engelliler Derslik Öğretmenliği Sertifika Programı

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sınıf Öğretmeni branş mezunlarına Zihinsel Engelliler Derslik Öğretmenliği Kursu açıyor

1Sınıf Öğretmenliği, İşitme ve Görme Engelliler Derslik Öğretmenliğine kaynak gösterilen fakülte mezunlarından 01011970 ve sonra doğanlar,
2Sınıf Öğretmenliği alanında çalışmış olanlardan Milli Eğitim Bakanlığına ast kurumlarda asgari 5 yıl kurum müdürlüğü, müfettişlik ile bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarında şube müdürlüğü ve üzeri yöneticilik yapıp emekli olanlardan 01011955 tarih ve sonrasında doğanlar katılabilecektir

Başvuru yazısı için tıklayınız Zhinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kursu *

Similar threads

Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kursuna 2 ve 3 başvurular başladı Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği Kurslarına Ekim 2010 Başvuruları Yapılacak olan Zihinsel Engelliler Derslik Öğretmenliği kursuna yeteri sayıda kontenjan sağlanamaması sebebiyle her kuruma 2 ve 3 kontenjan hakkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
kurslar ne süre başlıyor derslik öğretmenliği mezunu için? Yanıt: sınıf öğretmenliği mezunu için? kurslar ne süre bu kursun ne süre açılacağını meb hizmetiçi eğitim daire başkanlığını ya da özel eğitim kurumları genel müdürlüğü sayfasını takip ederek öğrenebilirsiniz 2019 meb planında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Türkiyede Öğretmen yetiştirme sistemi ülkemizde hoca yetiştirme nasıl gerçekleşmektedir 1981 yılında çıkarılan 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu gereği daha önce Millî Eğitim Bakanlığı ve Üniversitelere yan olarak etkinlik bildiren hoca yetiştiren yüksekokul, enstitü, yüksekokul ve fakülteler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda zihinsel özürlü öğrencilere değişik data, beceri ve tutumları kazandırmak üzere eğitim veren kişidir GÖREVLER Hafıza Engelliler Sınıf Öğretmeninin, fikir özürlü öğrencilere hangi bilgi, hüner, tutum ve davranışları, hangi yöntemlerle, kazandıracağı Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Özel Eğitimci Edebilmek Türkiye’de özel eğitim konusunun temel sorunu yeterlilik ve yetkinliği olan eğitimci ve öteki destek hizmetlerini karşılayan yetişmiş personel yetersizliğidir Çünkü özel eğitim bölümü olan üniversitelerin sayıları ile bu alanlarda mezun olan öğrencilerin sayıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt