Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zikir hakkında ayetler

Zikir hakkında ayetler
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zikir hakkında ayetler

Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları uzerine yatarken (her vakit) Allah'ı anarlar, goklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin duşunurler (ve şoyle derler Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın Seni tesbih ederiz Bizi cehennem azabından koru!
Ali İmran : 191

Onlar oyle kimseler ki, Allah anıldığı zaman kalpleri titrer; başlarına gelene sabrederler, namaz kılarlar ve kendilerine rızık olarak verdiğimiz şeylerden (Allah icin) harcarlar
Hac : 35

Ey iman edenler! Allah'ın size olan nimetini hatırlayın; hani size ordular saldırmıştı da, biz onlara karşı bir ruzgar ve sizin gormediğiniz ordular gondermiştik Allah ne yaptığınızı cok iyi gormekteydi
Ahzab : 9

Similar threads

Zikir hakkında ayetler Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her zaman) Allah'ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler Rabbimiz! Sen bunu gereksiz yere yaratmadın Seni tesbih ederiz Bizi cehennem azabından koru! Âli İmrân...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Sabır ve Sebat Hakkında Ayetler Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin Şuphesiz o (sabır ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi urperenler dışında herkese zor ve ağır gelen bir gorevdir Bakara : 45 Oyle ise siz beni (ibadetle) anın ki ben de sizi anayım Bana şukredin; sakın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Savaşta munafıkların tutumu hakkında ayetler Sonra o kederin arkasından Allah size bir guven indirdi ki, (bu guvenin yol actığı) uyuklama hali bir kısmınızı kaplıyordu Kendi canlarının kaygısına duşmuş bir gurup da, Allah'a karşı haksız yere cahiliye devrindekine benzer duşuncelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kuranda Gecen Zikir İle İlgili Ayetler بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim AHZAB SURESİ35 Ey iman edenler, Allah'ı cokca zikredin KALEM SURESİ52 Ki, kendilerini bununla denemek icin Kim Rabbinin zikrinden yuz cevirirse, Allah, onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Tefekkur hakkında ayetler Sana, şarap ve kumar hakkında soru sorarlar De ki: Her ikisinde de buyuk bir gunah ve insanlar icin bir takım faydalar vardır Ancak her ikisinin de gunahı faydasından daha buyuktur Yine sana iyilik yolunda ne harcayacaklarını sorarlar «İhtiyac fazlasını» de Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt