Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Ne Zaman Başlayacak? Türkiye Kupası Eşleşmeleri…

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Ne Zaman Başlayacak? Türkiye Kupası Eşleşmeleri…
0
87

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-12f46bbf3e167c19a8fc256911b4add084be256f.jpg

Türkiye’de bu hafta içi kupa heyecanı yaşanacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç üzerinden oynanacak eşleşmeler sonrasında çeyrek finalistler belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu salı, çarşamba ve perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri ve maç programı…

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu yarın başlayacak. Türkiye Kupası ile ilgili araştırmalar da şimdiden başladı. Futbolseverler, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maç programını araştırıyor.

Türkiye Kupası Son 16 Turu Eşleşmeleri ve Maç Programı

8 Şubat Salı

14.30 Kasımpaşa-Gaziantep

15.30 Fatih Karagümrük-Konyaspor

20.30 Fenerbahçe-Kayserispor

9 Şubat Çarşamba

13.30 Bandırmaspor-Sivasspor

17.30 Hatayspor-Antalyaspor

20.30 Denizlispor-Trabzonspor

10 Şubat Perşembe

17.30 Alanyaspor-Adana Demirspor

20.30 Beşiktaş-Göztepe

Similar threads

8-10 Şubat tarihleri ortasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tipi müsabakalarının programı açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Çeşidi maç programı açıklandı. ürkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 8 Şubat Salı, 9 Şubat Çarşamba ve 10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi sonucu Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası 5. cins eşleşmeleri yapılan kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da rakipleri belirli oldu. İşte Ziraat Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ziraat Türkiye Kupası final maçında Sivasspor Kayserispor karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası için oynanacak maçın ne zaman ve saat kaçta oynanacağı futbolseverler ve iki takımın taraftarları tarafından araştırılıyor. Peki Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Final maçı saat kaçta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,515Konular
981,039Mesajlar
30,838Kullanıcılar
NyumeeSon üye
Üst Alt