Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Programı Açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Programı Açıklandı
0
46

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-fcefb4c634244f5e5b810de97e3bf4ab46a4beef.jpg

8-10 Şubat tarihleri ortasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tipi müsabakalarının programı açıklandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Çeşidi maç programı açıklandı.

ürkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 8 Şubat Salı, 9 Şubat Çarşamba ve 10 Şubat Perşembe günü oynanacak müsabakalarının programı şu formda:

8 Şubat Salı

14.30 Kasımpaşa- Gaziantep Futbol Kulübü

17.30 Fatih Karagümrük - Konyaspor

20.30 Fenerbahçe - Kayserispor

9 Şubat Çarşamba

13.30 Bandırmaspor - Sivasspor

17.30 Hatayspor - Antalyaspor

20.30 Denizlispor - Trabzonspor

10 Şubat Perşembe

17.30 Aytemiz Alanyaspor - Adana Demirspor

Similar threads

Türkiye’de bu hafta içi kupa heyecanı yaşanacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç üzerinden oynanacak eşleşmeler sonrasında çeyrek finalistler belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu salı, çarşamba ve perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur müsabakaları yarın başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur müsabakaları yarın başlayacak. İşte kupa maçlarının programı... Kupada yarın, 29 Aralık Çarşamba ve 30 Aralık Perşembe günü tek maç eleme usulüne göre seribaşı takımların sahasında oynanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi sonucu Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası 5. cins eşleşmeleri yapılan kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da rakipleri belirli oldu. İşte Ziraat Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,856Mesajlar
29,899Kullanıcılar
SattufSon üye
Üst Alt