Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu
0
39

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-a965526d2c974878182f4afdfc5f8aa195656c8b.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi sonucu Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Yapılan kura çekimi sonrasında eşleşmeler belli oldu.

İşte son 16 turu eşleşmeleri ????

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları; 8, 9 ve 10 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Similar threads

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası 5. cins eşleşmeleri yapılan kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da rakipleri belirli oldu. İşte Ziraat Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Türkiye’de bu hafta içi kupa heyecanı yaşanacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç üzerinden oynanacak eşleşmeler sonrasında çeyrek finalistler belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu salı, çarşamba ve perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi yapıldı. PSG ile Manchester United en dikkat çeken eşleşme oldu. Messi ile Ronaldo bir kez daha karşı karşıya gelecekler. Ayrıntılar içeriğimizde ???? Şampiyonlar Ligi’nde 2021-2022 sezonunda grup maçlarının ardından son 16 takım belli oldu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kamerun'un ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda grup maçlarını ardından son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Afrika Uluslar Kupası'nda grup maçları sona erdi ve gözler son 16 turu eşleşmelerine çevrildi. 2021 Afrika Uluslar Kupası son 16 turu eşleşmeleri: Burkina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt