Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu

Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu
0
590

seizetheday

Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Etkileşim
5,575
F-D Coin
460
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi için geri sayım başladı. Birbirinden zorlu maçlara sahne olan 5. tur müsabakaları 16-17-18 Ocak tarihleri arasında oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarının sonuçları ve son 16 turuna yükselen takımlar şu şekilde:

Similar threads

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi sonucu Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 14 Ocak Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ziraat kupası kura sonuçları Türkiye Kupası 4 tur kura sonuçları Türkiye Kupası 4 Tur kuraları, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla bugün saat 1400'te Ataköy Olimpiyatevi'nde çekilecek 4 Tur Müsabakaları 272829 Kasım; 5 Tur Müsabakaları 111213 Aralık'ta oynanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
BJK Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi Ziraat Türkiye Kupası 2 Tur kuraları çekildi Avrupa'ya gidemedği için kurada bulunan Beşiktaş, Niğde Bld ile deplasmanda karşılaşacak Ziraat Türkiye Kupası 2 Tur müsabakaları 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak Olimpiyatevi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ziraat Türkiye Kupası 4tur kura çekimi 7 Mart Ziraat Türkiye Kupası ’nda 4 tur kuraları bugün İstanbul ’da çekilecek Ataköy Olimpiyatevi ’nde saat 1400 ’te çekilecek kuraya 16 takım katılacak FBahçe, Trabzon, Bursa, Beşiktaş, Kayseri, Eskişehir, GSaray ve KKarabük çabuk başı olacak Tek maç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt