Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziynet Sali Her şey Guzel Olacak Sozleri

Ziynet Sali Her şey Guzel Olacak Sozleri
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ziynet Sali Her şey Guzel Olacak şarkı sozu

Ziynet Sali Her şey Guzel Olacak şarkısının sozleri

Gec kaldım hesapsızca kendi hayatımdan caldım
Seni buldum ben bu işten memnun kaldım
Olur mu olmaz mı bizi biraz zorlamaz mı
Duşunmedim ben de senden farksız kaldım
Hadi beni duy
Bu ne bicim huy
Gel de yerine başkasını koy
Yaşlanınca hasta olunur
Yanyanaysak hep care bulunur
Her şey guzel olacak senle olunca
Soyleme bana aşka doyunca
Yalnız benim ol omrum boyunca
Her şeyin farklı

Similar threads

Ziynet Sali Herşey Guzel Olacak şarkısı sozu Gec kaldım hesapsızca kendi hayatımdan caldım Seni buldum ben bu işten memnun kaldım Olur mu olmaz mı bizi biraz zorlamaz mı Duşunmedim ben de senden farksız kaldım Hadi beni duy Bu ne bicim huy Gel de yerine başkasını koy Yaşlanınca hasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ziynet sali bizde boyle şarkısı ziynet sali bizde boyle ziynet sali bizde boyle single albumu ziynet sali bizde boyle şarkı sozu Giderim hemen beklemem Bi dakika bile teklemem Cok mersi ben almayayım Boşuna zaman harcama Ben aşkı olumune olanı Yağmasını yarasını talanı Evcilini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ziynet Sali Deli şarkısı sozu Ziynet Sali Deli şarkısının sozleri Şimdi şoyle guzel nefes al daha dur Bunlar iyi gunlerin bende de ne Numaralar var,acırım oralara girmeyelim Duyguları masaya yatır tek tek Ayıplardan korunuruz elbet Sahici misin bi duşun bakalım Yanıt yoksa başkasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ziynet Sali İstanbul şarkı sozleri Ziynet Sali İstanbul şarkısı sozu Sen benden uzak bir baharda Sana donemedim bağışla Bu şehirde sevgimizi tattık, seviştik İstanbul ozluyor bizi İstanbul bekliyor bizi İstanbul hatırla bizi İstanbul bağışla bizi Seni seviyorum diyemedim Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ziynet Sali Yenilik Var şarkısı sozu Ziynet Sali Yenilik Var şarkısının sozleri Kimini aşkla kimini fazla kimini zorla anıyor Ama bu kalpte yaşayan herkes seni gorunce oluyor Delilik var yenilik var coştum birden sen diye Hadi artık neyimiz var korkma duysun Turkiye Akacak aşk damarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt