Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziynet Sali İstanbul Şarkı Sozu

Ziynet Sali İstanbul Şarkı Sozu
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ziynet Sali İstanbul şarkı sozleri

Ziynet Sali İstanbul şarkısı sozu

Sen benden uzak bir baharda
Sana donemedim bağışla
Bu şehirde sevgimizi tattık, seviştik
İstanbul ozluyor bizi
İstanbul bekliyor bizi
İstanbul hatırla bizi
İstanbul bağışla bizi
Seni seviyorum diyemedim
Bir şansım daha olsa denerdin
Herşey ne guzeldi ozlendin
Sende ister miydin bilemedim
Bu şehirde aşkımız tattık, yitirdik
İstanbul ozluyor bizi
İstanbul bekliyor bizi
İstanbul hatırla bizi
İstanbul bağışla bizi
İstanbul bekliyor bizi sahil yollarında
İstanbul hatırlar bizi tatlı uykulardan
İstanbul bağışla bizi gozlerin dolduğunda
İstanbul unutmaz bizi sen de unutma İstanbul

Similar threads

Ziynet Sali Ruya Şarkı Sozu Benim sevgim goklere sığmadı Yerde de kalmadı Korudum hep dua ettim Benim başka bir ricam olmadı Sadece sev beni Her gece gorduğum o ruya gercek olsa Yanıma koşa koşa gelsen Geceyi yedi gune bolsen Elini tuta tuta olsem Bizi kaybetmem Beni dunyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Enbe Orkestrası dolaşayım damarlarında şarkısı (Ziynet Sali) Dolaşayım Damarlarında şarkı sozu Ziynet Sali Dolaşayım damarlarında Ne zaman umutlansam Ne zaman gulsem Durakta bekliyor hep gozyaşı Kime guvensem, kimi sevsem Sebebi oldu başağrısı Son sendin ah vuran Zaten olmuş olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ziynet Sali Herşey Guzel Olacak şarkısı sozu Gec kaldım hesapsızca kendi hayatımdan caldım Seni buldum ben bu işten memnun kaldım Olur mu olmaz mı bizi biraz zorlamaz mı Duşunmedim ben de senden farksız kaldım Hadi beni duy Bu ne bicim huy Gel de yerine başkasını koy Yaşlanınca hasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ziynet Sali Alışkın Değiliz Şarkı Sozleri Ziynet Sali Alışkın Değiliz Şarkısı Sozu Alışkın Değiliz Şarkı Sozu Bana bi şey olmaz deme Sanada dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ziynet Sali Yenilik Var şarkı sozleri Ziynet Sali Yenilik Var şarkısı sozu Kimini aşkla kimini fazla kimini zorla anıyor Ama bu kalpte yaşayan herkes seni gorunce oluyor Delilik var yenilik var coştum birden sen diye Hadi artık neyimiz var korkma duysun Turkiye Akacak aşk damarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt