Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziynet Sali Ruya Şarkısı

Ziynet Sali Ruya Şarkısı
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ziynet Sali Ruya Şarkı Sozu

Benim sevgim goklere sığmadı
Yerde de kalmadı
Korudum hep dua ettim

Benim başka bir ricam olmadı
Sadece sev beni
Her gece gorduğum o ruya gercek olsa

Yanıma koşa koşa gelsen
Geceyi yedi gune bolsen
Elini tuta tuta olsem
Bizi kaybetmem

Beni dunyada başka hicbir şey
Boyle mutlu etmez

Yazık kalbim bir daha atmadı
Aşkı da tatmadı
Ya da ben itiraz ettim

Butun bunlar bir ruya olmalı
Sonunda mutluluk ve de sen
El ele yine gulerek

Yanıma koşa koşa gelsen
Geceyi yedi gune bolsen
Elini tuta tuta olsem
Bizi bilgisitenlarcom kaybetmem

Beni dunyada başka hicbir şey
Boyle mutlu etmez

Similar threads

Ziynet sali rüya Gerçektende fazla hoş bi şarkııziynetsaliruya5c57b8f1b7bdcalt Benim sevgim göklere sığmadı Yerde de kalmadı Korudum defalarca dua ettim Benim başka bir ricam olmadı Sadece sev beni Her gece gördüğüm o rüya hakiki olsa Yanıma koşa koşa gelsen Geceyi yedi güne bölsen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Murathan Mungan En Guzel Şarkı Sozleri Murathan Mungan Şarkıları Sozleri Maskeli Balo Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski gunler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hicbir şey diriltmez artık gecmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Donuş yok artık geri Tak etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Tarkanın tıpatıp benzeri Emir oldukca iddialı bir albumle sanat dunyasına merhaba dedi Albumu gayet guzelBir de şarkı sozlerine bakalım!imagesemirbensenolamamalbumusarkisozleri5adaeae04de52png Anladım Boşuna yağmurda yurume Kurtulamazsın gunahlardan Ruzgardan medet umma Arınamaz tenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
İncesaz 6 Kalbimdeki Deniz albumunu dinledimBence dinlendirici harika bir albumAlbumde bazı fon muzikleri de var Gercekten cok beğendim albumuHerkese dinlemesini tavsiye ediyorumAlbum tanıtımını daha once Şekercimm Wish Burada! yapmıştıŞimdi şarkı sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cezaİt Dalaşı Şifresiz kanallar anten almaz kimler aybaz anlamazsın her tarafta cambaz parantez acmaz hicbir fertte yardım etmez yolda kapalı fallarımda yolda cıkmaz konaklar hic boş olmaz adımda bir kusur mu vardı beyler oyle coştu bilselerdi boşuna koştu cumle alem aramaz oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt