Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ZombiRock BugTrap ve Ekran Hatası!

ZombiRock BugTrap ve Ekran Hatası!
0
319

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
ZombiRock'a Giriyorum Oyun Açılıyor lakin Nedense Biranda Siyah Ekran ya da Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Kusur veriyor

Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Her Tarafta Başlıyorçözümmm nedir *

Similar threads

ZombiRock'a Giriyorum Oyun Acılıyor ama Nedense Biranda Siyah Ekran veya Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Hata veriyor Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Tekrar Başlıyorcozummm nedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Windows mavi ekran hataları, çok can sıkıcı bir şekilde gerek yazılımsal gerekse donanımsal kaynaklı olarak karşımıza çıkabilir. Windows çalışırken belki de önemli bir iş yaparken ya da ailecek film izlerken ses takılması ve ardından PC’nin ekranına gelen mavi ekran hata kodları akabinde reset...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
metin2 log hatası nedir,nasıl düzelir 1)Metin2exe'ye Tıklıyorum,Patch Doluyor Oyunu Başlat Diyorum LOG Hatası Veriyor : •Ekran Kartınız Tatmin Edici Olmayabilir 2)Ekran Kartımı Değiştirdim,Metin2exe'ye Tıkladım Patch Doldu Oyunu Başlat Dedim Yeniden Log Hatası Verdi : •Ekran Kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Merhaba arkadaşlar Bir kaç ay önce knight online yüklemiştim ve mavi ekran hatası alıyordum ve ben oyunu o günden beri oynıyamıyorum fakat bugun başladım ve yine aynı sorunla karşı kaşıya geldim Arkadaşlar işletim sistemim xp ko yükledim ancak ko yu açıyorum start basıyorum ve direk mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt