Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zoraki ayrılık mı , mazeret mi ben bir türlü çözemedim

Zoraki ayrılık mı , mazeret mi ben bir türlü çözemedim
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar azıcık uzun oldu lütfen okuyun

2 aylık ilişkimiz dün noktalandı bundan 34 gün önce sevgilim , mesaj atmayı ve aramayı azaltmıştı bir şeyler oldugunun farkındaydım ve gece aradım ve bana sabahtan konuşuruz dedi sabahleyin beni aradı ve bana beni kendinden sogutuyorsun dedi neden dedim , bi düşün istersen dedi ve akşam konuşuruz yüz yüze dedi
akşam oldu aldım ve sordum anlat bakalım dedim 2 gün önce buluştugumuzda ben ona eski sevgilimin aradıgını söyledim bilsin diye duyarsa kızmasın diyerek söyledim eski sevgilimden bahsettigim için benden sogudunu söyledi hassas oldugunu söyledi bende başkasından duyup kızma diye söyledim dedim

ve arkasında başlıca konuya geldi ailesinin durumu fiziksel manevi çok kötü arkadaşlar kızın benim durumum ise gayet iyi arabam , evimiz vss bana ben 56 sene evlilik düşünmüyorum dedi ayrıca çekicilik uzmanı ve bir yana okumaya devam ediyor alanımda büyümek istiyorum dedi ailesinde baba çalışmıyor , güvenilmez ,kardeşleri aynı şekilde arkadaşlar kız zor bir ailede , fazla sorun var kafam karmakarışık dedi , ileriyi düşünüyorum dedi , annem gibi olmaj istemiyorum dedi , annem yeri geldi sokaktan para topladı dedi ( aslında o kadar ) kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum dedi senin zamanını aşırmak istemiyorum , ön plana okulumu düzenlemek istiyorum dedi bende bu vesileyle , beklerim ne olacak dedim ısrar ettim ben hepsini bi arada götüremem dedi senin beni bekelyene değin karşına bi fazla fırsat çıkacak ben senin hakkına nasıl gireyim dedi ayrılık kararı aldık beni seviyordu , 2 gün önce neler yazıyordu ne oldu anlamadım ayrılırken elimi sıkı sıkı tuttu ve sıkıca sarılıp vedalaştık

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt