Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

zorlanıyorum yardım lütfen

zorlanıyorum yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim 2 seneye yayılan bi ilişkim vardı fakat bu iki senede bi 7 ay kız beni bıraktı eski sevgilisine döndü sonra her yerde bana dönmek istedi bende seviyodum doğrusu ve kabul ettim 6 ay falan oldu barştıgımızdan beri ve 3 gün önce bana bi konuda yalan söledigini ögrendim ve son vermek istedim birazcık sızlandı lakin oda çok çabuk kabul etti ayrılıgıben bana hasar verdigini düşünüyorum ve bundan böyle ona eskisi gibi güvenmiyorum genede onu kafamdan atamıyorum her an aklıma geliyo çağırmak mesaj atmak istiyorum sürekli numarasını sildim aramamak için hiç arkadaşımda değil konuşcak anlatcak şiştim patlıcak gibiyim fazla boşluktayım bidaha kız arkadaş edinemcm onu unutamıcam gibi hissediyorum yani ben bıraktım fakat bi yandanda fazla zorlanıyorum bi yandanda ilişkinin çılkı çıktıgını düşünüyorum her gün ağız dalaşı ediyoduk birbirimize düşman gibiydik size açıklamak danışmak istedim ne yapmalıyım bi hafıza verin lütfen

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt